Debian 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 Witam Nie wiem czy potrzebnie się tutaj odzywam bo mogę zostać osadzony o jakiegoś pedanta (ważne, ze nie pedała ) ale zauważyłem pewną literówkę, jak to się mówi w branży domainerskiej... Otóż po wejściu na profil danego użytkownika pokazuje się tytuł strony z podanym na początku loginem a potem "Ogląda Profilu". Nie powinno być "Ogląda profil"? W moim przypadku jest "Debian - Ogląda profilu" Taki szczegół Pozdrawiam Marcin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 No tak... Literówka w pliku lang Dla admina to minuta roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 Ten lang to cały jest jedną wielką literówką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 zgłaszałem inne, ale prawdopodobnie administratorzy mają inne ważne zajęcia...;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 W ostatnim czasie lang został zaktualizowany nie wiem czy wszyscy zauważyli, więc większość z literówek zniknęła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 5 użytkowników aktywnych przez ostatnir 15 minut a to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 Mnie tam to szczerze nie przeszkadza... A literówki były i będą Szkoda czasu administracji na poprawianie tylu błędów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 Lan Hikari, moje zdanie jest inne. WHT jest bardzo schludnie wykonane, oprawa graficzna według mnie jest dopracowana, wszystko ze sobą gra doskonale, naprawdę forum bardzo mi się podoba od strony wizualnej. A takie drobne błędy własnie powinny być poprawione aby całość prezentowała się w pełni profesjonalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 Nowy język wgrany. Powinno być lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 Powinno być lepiej. Jest zdecydowanie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach