Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2009 Witam, Czy ktoś z doświadczonych użytkowników mógłby się wypowiedzieć? Który system wybrać jako system na serwer? Debiana używam do tej pory i jest OK. Jednak za CentOS-em przemawia fakt, że od dawna używam fedory, a wcześniej red hata jako systemu desktopowego. Proszę o rady i opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2009 bmw czy mercedes ? dell czy hp ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2009 bmw czy mercedes ?dell czy hp ? Nie o to mi chodziło, być może źle sformułowałem pytanie. Bardziej chodziło o wypowiedzi osób korzystających z systemu CentOS i czy on nadaje się na serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2009 Ja kożystalem z CentOS`a dość długo, dopiero nie dawno przesiadlem się na Debiana, system jak system, nie to co debian ze apt/yum i zrobione, ale jeśli chodzi o stabilność to nie narzekałem, ogólnie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2009 Ja kożystalem z CentOS`a dość długo, dopiero nie dawno przesiadlem się na Debiana, system jak system, nie to co debian ze apt/yum i zrobione, ale jeśli chodzi o stabilność to nie narzekałem, ogólnie polecam Dzięki. Właśnie takiej opinii oczekiwałem W sumie system jak system, racja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2009 Też korzystam na serwerze i nie narzekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2009 Było już ze 100 razy. Kosz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach