monde 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2005 Poszukujemy biegłego programisty, który wykona oprogramowanie sklepu internetowego PHP i MySQL. Zależy nam na szybkości realizacji. W przypadku zainteresowania i szczegółów proszę o kontakt studio@monde.com.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2005 Jakby co, to ja mogę postawić OSCommerce Premium.. własnie takie coś skończyłem - www.profimed.pl M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pr0x 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2005 ladny, podoba mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnysa 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2005 Witam , mozemy zrobic ladny sklep o to nasze projekty www.dekorama-reklama.pl www.dekorama-centrum.com.pl www.e-platforma.pl www.rower.com.pl Jezeli beda panstwo zainteresowani prosze o kontakt pawel.sadzewicz@fif.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnold 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2005 prosze sprawdzić na http://esklep.ojeju.pl Możemy szybko wykonać dowolny projekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlexG 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2005 Jakby co, to ja mogę postawić OSCommerce Premium.. własnie takie coś skończyłem - www.profimed.pl M. Wszedłem na strone i wywaliło bład: 1016 - Can't open file: 'sessions.MYI'. (errno: 145) select value from sessions where sesskey = 'ac8e28ff0f6607afa0b066ff9acc18a0' and expiry > '1131912617' [TEP STOP] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacper Warda 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2005 Topic jest trochę wiekowy (z początku sierpnia) i coś w bazie zdążyło się posypać Mogłoby pomóc 'repair table sessions;' (konsola MySQL). Tak wogóle chodziło o napisanie sklepu, a nie postawienie gotowca :wink: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 16, 2005 AlexG.. baza się wykrzaczyła.. już chodzi.. Kacper racja wiem, że napisanie.. dlatego napisałem "jakby co"..heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach