verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2009 Witam. A mianowicie zainstaowany jest panel DA wraz z nim exim i skonfigorowany Spamassassin. Tak mi się teoretycznie wydaje. Opowiadając od pocztąku po zainstalowaniu DA, przeszłem do skonfigurowania Spamassassina. Skonfigurowane zgodnie z http://help.directadmin.com/item.php?id=36 . Na początek, zle zedytowalem /etc/exim.conf wiec exim nie odpalal się automatycznie byl stopowany i dostawalem komunikat w DA. Po chwili zobaczylem blad wszytko OK wrocilo do normy restart exim w panelu wszytko OK. Chcac wyslac poczte z interfejsu www, czy programu pocztowego pisze zawsze nie udalo sie wyslac wiadomosci, w programach pocztowych identyczna sytuacja. Dodatkowo wysylane maile z innych serwerow pocztowych roznich, wp onet tlen itp nie dochodza na skrzynke mailowa na serwerze, choć np z otloka teoretycznie laczy sie z serwerem pocztowym skrzynka, lecz niechce wysylac. Ogolnie to dla mnie to tak wyglada jak by serwer pocztowy nie dzialal nie bylo go ? ... Niewiem co jest wiekszosc porad z for przepadalem i wraz to samo. Czy moze ktos cos poradzic ? Po wpisaniu polecenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2009 logi, logi, logi... albo napisz na pw... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2009 W logacj wychodzi tak jak by program nie pozwalal laczyc sie poprzez port pocztowy, chociaz program dziala ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2009 Jeśli to dla Ciebie nie jest problem to daj dostęp to spojrzę na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach