soon 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2009 Mam do sprzedania następujące domeny (wszystkie w jednym pakiecie, nie sprzedaje oddzielnie). Jak widać, można wśród nich trafić perełki, które mogą na coś się przydać. # - balon-to-c*j.pl # - darmowe-serwery.pl # - darmowemp4.pl # - download-mp3s.pl # - downloaduj.pl # - duze-zaplecze.pl # - duży-lotek.pl # - fabrykakasy.pl # - fajne-mp3.pl # - fajne-mp4.pl # - graj-lotto.pl # - ja-i-moja-strona.pl # - jak-zarobilem-milion.pl # - jakasglupiadomena.pl # - jakgracwlotto.pl # - jakgraćwlotto.pl # - katalog-mp3.pl # - kocham-moje-sloneczko.pl # - losowania-lotka.pl # - losowanie-lotto.pl # - lot-to.pl # - lotkuj.pl # - lubiemp3.pl # - lubię.pl # - malacz.pl # - male-zaplecze.pl # - maluch-racer.pl # - milionmp3.pl # - milionymp3.pl # - mojawyszukiwarkamp3.pl # - moje-rozkminy.pl # - mp3-downloads.pl # - mp3-wyszukaj.pl # - multilotek-systemy.pl # - myupload.pl # - naniej.pl # - nie-lubie-papryki.pl # - piosenek-wyszukiwarka.pl # - pobieraj-programy.pl # - popularne-mp3.pl # - porky.pl # - supermp4.pl # - systemy-lotka.pl # - systemy-multilotek.pl # - systemylotka.pl # - szczesliwy-numerek.pl # - szukajemp3.pl # - teksty-mp3.pl # - twój-numerek.pl # - typuj-lotto.pl # - utwory-mp3.pl # - utworymp3.pl # - virtualdisc.pl # - virtualdisk.pl # - wyniki-lotka.pl # - wyszukiwarka-utworow.pl # - wyszukujmp3.pl # - xemp3.pl # - zagrajlotto.pl Wszystkie z tych domen zostały zarejestrowane w firmie ovh.pl i mają te same daty utworzenia i wygaśnięcia: Data utworzenia: 2008-10-01 Data wygaśnięcia: 2009-10-01 Zapraszam do licytacji. http://allegro.pl/show_item.php?item=570859929 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach