maciekrozer 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2009 Witam Szukam VPS tak do 130zł miesięcznie + DA. Sprawa priorytetową jest ustawienie go pod mój skrypt który ma takie wymagania Linux/Windows Server (IIS Apache) wezme linuxa Apache 2.0 PHP5 Mysql4+ Flash Action Script 2.0 Memcached daemon Najlepiej jakby koszt instalacji wliczony był w cene serwera. Interesuje mnie szybka instalacja zamówiłem juz jeden serwer VPS tu na forum i czekam na instalacje ponad 2 tygodnie i niestety zrezygnowalem juz z tej firmy... Nie ukrywam ze zalezy mi na czasie i chcialbym zeby serwer był gotowy do odpalenia syryptu tak do 6 marca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2009 Witam Szukam VPS tak do 130zł miesięcznie + DA. Sprawa priorytetową jest ustawienie go pod mój skrypt który ma takie wymagania Linux/Windows Server (IIS Apache) wezme linuxa Apache 2.0 PHP5 Mysql4+ Flash Action Script 2.0 Memcached daemon Najlepiej jakby koszt instalacji wliczony był w cene serwera. Interesuje mnie szybka instalacja zamówiłem juz jeden serwer VPS tu na forum i czekam na instalacje ponad 2 tygodnie i niestety zrezygnowalem juz z tej firmy... Nie ukrywam ze zalezy mi na czasie i chcialbym zeby serwer był gotowy do odpalenia syryptu tak do 6 marca Napisz może co to za skrypt ? Autorski ? czy może można gdzieś o nim poczytać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach