Slawo320 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2009 Witam, Piszę tutaj, ponieważ mam do was pytanie. Ile zżera transferu serwer gry Mu Online? dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2009 Raczej musiałbyś powiedzieć ilu graczy masz na tym serwerze, bo jak jest dużo to je dużo, jak mało to mało ;p 50osób online jak są codziennie przez cały miesiąc powinny zjeść gdzieś z 30-100GB; Zależy ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slawo320 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2009 Gynio, a od czego to zależy ? No nie mam jeszcze. Mam serwer w livenecie i stoi pusty, wiec pomyślałem, że postawie sobie tam Mu xD Chciałbym wersje z tych 1.0 ew 96, 97. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2009 Gynio, a od czego to zależy ?No nie mam jeszcze. Mam serwer w livenecie i stoi pusty, wiec pomyślałem, że postawie sobie tam Mu xD Chciałbym wersje z tych 1.0 ew 96, 97. Napisał Ci - od liczby spodziewanych userów online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PlusHost 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2009 Na stronie gamecenter.pl, na której możesz znaleźć dużo informacji dotyczących stawiania jak i konfiguracji serwera MuOnline był kiedyś przelicznik potrzebnego transferu. Ogólnie wybierając serwer patrz na RAM, bo jak wiadomo, przy serwerze MuOnline potrafi zżerać nawet do półtora giga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach