Gość sferis Zgłoś post Napisano Luty 28, 2009 Witam, gdy w Plesku tworzę subdomenę, tworzy on nową strukturę, nowy katalog dla tej subdomeny itp. itd. ... I nie da się zmienić miejsca docelowego tej subdomeny. Jak mogę zrobić, aby subdomena wskazywała na dowolnie wybrany przeze mnie katalog (albo adres) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2009 Witam,gdy w Plesku tworzę subdomenę, tworzy on nową strukturę, nowy katalog dla tej subdomeny itp. itd. ... I nie da się zmienić miejsca docelowego tej subdomeny. Jak mogę zrobić, aby subdomena wskazywała na dowolnie wybrany przeze mnie katalog (albo adres) ? Można, z tego co pamiętam jest gdzieś w plesku szablon zakaldania domen. Zawsze możesz przekierować też np. poprzez .htaccess. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2009 możesz również przekierowanie zrobić w php. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach