Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2009 Cześć, Szukam jakiegoś darmowego skryptu galerii., który ma keszowanie zapytań, wytrzyma 1000 uniq dziennie, posiada możłiwość rejestracji kont ( nie koniecznie ) komentarze ( jak wcześniej ) Znacie coś dobrego? Takiego sprawdzonego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Art_ 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2009 http://www.zenphoto.org/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2009 Teraz testuje Galler2 - czy ktoś mógł by coś napisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2009 Teraz testuje Galler2 - czy ktoś mógł by coś napisać? Nie polecam :/ Ciężka i mulasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2009 Nawet przy włączonym keszowaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2009 Nawet przy włączonym keszowaniu? Tak. Ogólnie jak coś się sypnie to można dniami szukać usterki, tak tam jest za przeproszeniem nasr#$% w kodzie i w ustawieniach. Ostatnio dla przykładu wcięło mi całą kategorię z kilkuset zdjęciami i od paru dni szukam co nawaliło. @Art_ w sumie polecił dość ciekawy i przejrzysty skrypt. Zastanawiam się nad migracją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2009 Ni ma spolszczenia :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2009 Ni ma spolszczenia :/ http://groups.google.com/group/zenphoto-tr...ish-translation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2009 A to widziałem - faktycznie nie jest źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2009 Zenphoto - używam od dawna i polecam. W którymś wątku już polecałem ten skrypt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach