esos 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2005 witam jakis czas temu zakladalem konto na linkorze. niestety wszystko poszlo 'papa', stracilem i log/pass do konta. nie moge sie do niego dostac, przypomnienie hasla nie dziala, a chcialbym sprobowac, czy google zareaguje na odpalenie u mnie linkora. w dziale 'kontakt' linkora cisza, nikt nie odpisuje. nie wiecie moze, jak moge dobrac sie do starego hasla, do kogo sie zglosic itp? akurat mam troche wollnego czasu, chcialbym sie pobawic tym systemem poki jest okazja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PasjaGSM 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2005 na maile nie odpisuja, forum zamkneli bo lecialy tylko same opinie o tym ze linkor to balagan, a przypomnienie nie dziala przynajmniej ze 4 miesiace co sygnalizowalem i nie zostalo naprawione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esos 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2005 sprobujemy wiec z linkor.pl, coz innego pozostaje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pr0x 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2005 Ja tez probowalem sie usilnie z nimi skontaktowac i tez nie dostalem zadnej odpowiedzi ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adremja 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2005 To możecie sprubować z linkuj.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach