amator 2 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2009 Jaki polecilibyście skrypt katalogu stron? Prosiłbym zarówno o skrypty darmowe jak i płatne. Chcę zrobić niewielki katalog, bardziej autorski. Oczywiście nigdy nic nie wiadomo i może po pewnym czasie rozrosnąć się. Poza tym prosiłbym jeszcze o poradę, czy zwykły shared utrzyma taki serwis (tak do około 1000 stron). Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2009 http://www.darmowe-skrypty.pl/skrypt_katalog_stron/ http://www.google.pl/search?hl=pl&q=sk...mp;aq=f&oq= Tyle tego jest, że na pewno coś odpowiedniego znajdziesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2009 Poza tym prosiłbym jeszcze o poradę, czy zwykły shared utrzyma taki serwis (tak do około 1000 stron). Z góry dzięki za pomoc. nie znam gotowych, ale autorski bez błędów utrzyma o wiele więcej niż 1000 stron Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2009 Dzięki za odpowiedź, jednak zadałem pytanie w innym celu. W google poszukać mogę, jednak opinia osób zajmujących się profesjonalnie hostingiem da mi więcej. Chodzi o generowane obciążenie przez poszczególne skrypty. Dzięki temu forum sporo oszczędziłem m.in. poprzez dobór skryptów kierując się wskazówkami jakie tutaj znalazłem. W takim razie konkretne pytanie. Jakie macie opinie o skrypcie mini otwarty i hurricane. Szczególnie ten drugi wpadł mi w oko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2009 - jeżeli darmowe to koniecznie z poprawkami, zabezieczeniami przed spambotami - zablokowanie robotów śmieci (.htaccess) Na forum.optymalizacja.com znajdziesz trochę pożytecznych informacji na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 24, 2009 może otwarty mini ? ma dużo rzeczy do doinstalowania dopracowanych przez chłopaków z PiO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mehow Zgłoś post Napisano Luty 25, 2009 skrypt skryptowi nie rowny proponuje platne rozwiazanie np Indexu swietnie sie indeksuje i mozna utrzymac dobry nieospamiony katalog przy skryptach darmowych szybciej mozna dostac bana w google a i wartosc takiego katalogu spada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2009 Katalog ma być zamknięty, więc nikt z ulicy nie będzie mógł dodawać stron. Na pewno jest jakaś funkcja akceptacji na maila czy coś w tym rodzaju. Ma to być katalog branżowy, podczepiony pod pewien serwis, jako uzupełnienie. Z tego co zrozumiałem, to niewielki (do 1000 stron) pociągnie każdy skrypt i zwykły shared. Dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach