pieto 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2009 Witam serdecznie, Mam dedyka z ovh na dystrybucji CENTOS z pleskiem, jakiś czas temu postanowiłem PLESKA zktualizowac do wersji 9, robiłem to po kolei od wersji 8.2, po wersji 8.6 przy instalcji wywalal jakis tam bład ale plesk dalej działał, w miedzy czasie dorzucilem do apacha modSecurity - dodalem tez dodatek automatycznie instalujacy moduły i prawdopodobnie od tego momentu plesk siadł - chociaz nie jestem pewien czy od tego momentu (miałem tez akcje z phishingiem) Obecnie nie działa mi sam interfejs pleska/ port 8443, który mi to jest teraz potrzebny, nie bardzo wiem za co się zabrać aby go przywrócić, liczę na podpowiedzi a na teraz mam takie pytania: rpm psa -q wyrzuca not instaled i boję się użyć autoinstalki z konsoli - czy w tym momencie zainstaluje mi czystego pleska ? czy powinien zrobić aktualizację /naprawę ?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pieto 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2009 I jak coś ... ktoś ... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach