www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2009 Może warto zastanowić się nad przeniesieniem serwerów VPS z tej ledwo działającej maszyny na inną? W dniu wczorajszym serwery nie działały od rana do południa, po 2h pad już wynosił 5 godzin do 20stej. Gdy już jako tako serwer zaczął działać pojawiły się tak duże lossy, które praktycznie uniemożliwiły korzystanie z SSH czy jakiekolwiek przeglądanie stron znajdujących się na serwerze. Po 23.30 serwer znów stał się niedostępny, do rana... obecnie działa, tragicznie, ale działa... wniosek jest jeden overselling nie popłaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2009 wniosek jest jeden overselling nie popłaca Ja nie znam branży w której nie jest stosowany. Chodzi o jedynie o rozsądek przy jego stosowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2009 Ja nie znam branży w której nie jest stosowany. Chodzi o jedynie o rozsądek przy jego stosowaniu. Oczywiscie to samo miałem na myśli, powinno być zbyt duży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach