webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2009 Potrzebuję konto reseller klasy 5GB miejsca 100GB transferu miesięcznie + DirectAdmin Przynajmniej 10 adresów IP (po dwa z każdej klasy) - byłoby miło, gdyby późniejsze dokupienie było kwestią 3 zł za IP / miesiąc. Środki do przeznaczenia - otwieramy od 100zł / miesiąc. Czekam na POWAŻNE propozycje (więc tani-hosting.net i inne krzaki odpadają). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2009 Adresy IP na wyłączność czy współdzielone ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2009 Współdzielone mogą być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2009 Jeśli panel mógłby być inny to bym Ci polecił H9 bo możesz mieć i 10x więcej unikalnych IP. Z panelem DA to napisz do neteasy.pl - mają pakiet SEO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2009 Jeśli panel mógłby być inny to bym Ci polecił H9 bo możesz mieć i 10x więcej unikalnych IP. Z panelem DA to napisz do neteasy.pl - mają pakiet SEO. Na H9 patrzyłem - ciekawa opcja. Neteasy - nawet nawet, późniejsza rozbudowa jest dla mnie delikatną zagadką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomH 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2009 Również mogę polecić hostnine.com, zwłaszcza jeżeli ma być to konto pod SEO. Na dzień dzisiejszy mam uzbieranie konta na 39 adresach IP (w ciągu 2 miesięcy, więcej mi nie potrzeba). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2009 Na H9 patrzyłem - ciekawa opcja. Neteasy - nawet nawet, późniejsza rozbudowa jest dla mnie delikatną zagadką. Późniejsza rozbudowa polega na dokupywania pakietów SEO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S.knapek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 A może DmTECPorównanie Pakietów reseller! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2009 A może DmTECPorównanie Pakietów reseller! W którym pakiecie jest?: Przynajmniej 10 adresów IP (po dwa z każdej klasy) - byłoby miło, gdyby późniejsze dokupienie było kwestią 3 zł za IP / miesiąc. ja nie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokoz.info 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Witam. Chciałem polecić naszą usługę: http://lokoz.info 64 adresy IP z 8 klas adresowych ...to niestety nie jest konto typu reseller ale możliwe, że będzie Tobie odpowiadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2009 Witam. Chciałem polecić naszą usługę:http://lokoz.info 64 adresy IP z 8 klas adresowych ...to niestety nie jest konto typu reseller ale możliwe, że będzie Tobie odpowiadać. 22.02.2009, 22:14 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach