Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2009 W ciągu ostatnich dni są problemy ze stronami hostowanymi na cal.pl. Wiem, że cena mówi wszystko , ale jednak chciałbym wiedziec co się dzieje i kiedy będzie wszystko okey. Mam tam mało znaczące dla mnie konto, ale jednak wolę wiedziec niż nie wiedziec W ciągu ostatnich dni najwięcej problemów było z sql'em, ale nie tylko... Czy ktoś wie może coś na ten temat? B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2009 W ciągu ostatnich dni są problemy ze stronami hostowanymi na cal.pl. Wiem, że cena mówi wszystko B) , ale jednak chciałbym wiedziec co się dzieje i kiedy będzie wszystko okey. Mam tam mało znaczące dla mnie konto, ale jednak wolę wiedziec niż nie wiedziec W ciągu ostatnich dni najwięcej problemów było z sql'em, ale nie tylko... Czy ktoś wie może coś na ten temat? B) Tak, zapewne support Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2009 Tak, zapewne support No spoko, ale gdyby support odpowiadzial, to bym nie pisal tutaj... to chyba oczywiste. Teraz sytuacja sie troche uspokoila i strony normalnie sie wczytuja... zobaczymy na jak dlugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2009 Witam serdecznie, Mieliśmy problemy z serwerem MYSQL. Pracowaliśmy od soboty do 3 rano do w sumie teraz, bo już zakończyliśmy prace. Problemy nie powinny już występować. Przepraszam za kłopot. Czyli już wszystko wiadomo... Temat można zamknąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach