Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Lan Hikari

cal.pl

Polecane posty

W ciągu ostatnich dni są problemy ze stronami hostowanymi na cal.pl. Wiem, że cena mówi wszystko ;) , ale jednak chciałbym wiedziec co się dzieje i kiedy będzie wszystko okey. Mam tam mało znaczące dla mnie konto, ale jednak wolę wiedziec niż nie wiedziec  ;) W ciągu ostatnich dni najwięcej problemów było z sql'em, ale nie tylko... Czy ktoś wie może coś na ten temat?  B)

W ciągu ostatnich dni są problemy ze stronami hostowanymi na cal.pl. Wiem, że cena mówi wszystko B) , ale jednak chciałbym wiedziec co się dzieje i kiedy będzie wszystko okey. Mam tam mało znaczące dla mnie konto, ale jednak wolę wiedziec niż nie wiedziec ;) W ciągu ostatnich dni najwięcej problemów było z sql'em, ale nie tylko... Czy ktoś wie może coś na ten temat? B)

Tak, zapewne support ;)

Tak, zapewne support ;)

No spoko, ale gdyby support odpowiadzial, to bym nie pisal tutaj... to chyba oczywiste. Teraz sytuacja sie troche uspokoila i strony normalnie sie wczytuja... zobaczymy na jak dlugo  ;)

Witam serdecznie,

Mieliśmy problemy z serwerem MYSQL. Pracowaliśmy od soboty do 3 rano do w sumie teraz, bo już zakończyliśmy prace. Problemy nie powinny już występować. Przepraszam za kłopot.

Czyli już wszystko wiadomo... Temat można zamknąc  ;)

Zaloguj się, aby obserwować