Isu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2009 A tak w ogóle to czy jak zakupiłem skrypt i został on tam po jakimś czasie aktualizowany to czy otrzymam darmowy upgrade czy dodatkowo płatne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmostek 51 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2009 Niestety, ale musze sie troche pożalic Wysłałem pieniążki za skrypt 6 dni temu i do dnia dzisiejszego - żadnego odezwu ze strony netzip, nie mówiąc już nawet o przesłaniu skryptu ... W ramach sprostowania: skrypt otrzymałem wczoraj. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amator 2 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2009 Nie wiecie czy jest jeszcze możliwe nabycie tego skryptu? Może ktoś ma do odsprzedania? Nie wiecie czy jest jeszcze możliwe nabycie tego skryptu? Może ktoś ma do odsprzedania? Nieaktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wrona 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2009 Firma NetZip znikła z rynku, używałem ich skryptu, zmieniłem serwer przez co zmianie uległo IP i już skrypt nie działa, jeżeli ktoś wie jak skontaktować się z firmą NetZip to proszę o kontakt, z góry dziekuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daros 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2009 sprzedaje ktoś jeszcze ten skrypt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wrona 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2009 Chcesz kupować coś co rozprowadzała firma która tak nagle znikła z rynku i nie ma z nią kontaktu? ja bym chciał bardziej się z nimi skontaktować i odzyskać swój skrypt a nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach