netzip 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2009 Podbiję: cena za skrypcik spadła do 39zł brutto:) Można zamówić tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2009 A to się skusiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 Instalował już ktoś to na swoim serwerze? Jeśli tak, to jak się sprawuje skrypt? Mile widziane linki do swoich hostow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 Skrypt nie niepotrzebnie pozwala na nową rejestrację z wcześniej użytym adresem e-mail. Wystarczy zmieniać cyfry w loginie i klikać "zarejestruj moje konto" itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 skrypt działa ładnie się sprawuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paker 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 Mógł by ktoś Linka podać bo chciałbym zobaczyc ten skrypt u kogoś na stronie ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 Mógł by ktoś Linka podać bo chciałbym zobaczyc ten skrypt u kogoś na stronie ;] http://darmowyhosting.net/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 Chodziło mu o kogoś z userów, którzy zakupili skrypt, a nie na serwerze podanym w temacie już wcześniej @Kisiel Może zapuścisz jakis link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 Przykro mi ale nie mogę .... Potrzeby własnych i moich kochanych kolegów /studentów / P.S Widzisz tam napis Kisiel ? bo ja nie ... Ja tam widzę KISIEK z naciskiem na K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 Przykro mi ale nie mogę .... Potrzeby własnych i moich kochanych kolegów /studentów / P.S Widzisz tam napis Kisiel ? bo ja nie ... Ja tam widzę KISIEK z naciskiem na K Sorry, przeczytałem na szybkiego Mam nadzieję, że mi wybaczysz @netzip Ograniczacie możliwośc wprowadzania zmian w skrypcie, czy można sobie edytowac do woli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2009 Sorry, przeczytałem na szybkiego Mam nadzieję, że mi wybaczysz @netzip Ograniczacie możliwośc wprowadzania zmian w skrypcie, czy można sobie edytowac do woli? Do woli możecie edytować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2009 Zedytować dowolnie a po tem za grupszą kase sprzedać - zart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Skrypt oferujemy za 29zł: http://klient.netzip.pl/order.php?step=2&pid=13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Demo: Skrypt znajduje się pod adresem: http://darmowyhosting.net Link jest nieaktualny (zaparkowana domena) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2009 Skrypt oferujemy za 29zł:http://klient.netzip.pl/order.php?step=2&pid=13 Nieładnie tak ciągle ceny obniżać Kupiłem za 10zł więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 Nieładnie tak ciągle ceny obniżać Kupiłem za 10zł więcej trzeba bylo sie nie spieszyc i poczekac na promocje (kolejna)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 dolar trochę spadł to i cena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paker 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 No to czekamy aż zejdzie do 20zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2009 Link jest nieaktualny (zaparkowana domena) Tak, nowy link: szprycha.com/rejestracja.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 Pytanie do Netzip czy masz cos wspolnego z ta aukcja? to jest na twoim skrypcie? http://www.allegro.pl/item605671127_serwis...o_hostingu.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2009 Strona jest na skrypcie NetZip i do tego na zle zmodyfikowanym monstertemplate nr 19199, który można sobie za darmo pobrać z np. zioms.pl nie sądzę, żeby NetZip się żniżało do takiego poziomu, a jeśli nawet, to strona byłaby zmodyfikowana w miare dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmostek 51 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2009 Tak, nowy link: szprycha.com/rejestracja.html Juz nie wiem czy to ja jestem tak ulomny, czy jakis blad wkradl sie w skrypt. Za kazdym razem wpisuje poprawne dane, login (do 8 znakow), dzialajacy email i dane osobowe, po czym w rezultacie wyskakuje mi takie cos: "Nieprawidlowo wypelniony formularz... (niepoprawny email, zle imie/nazwisko lub login) Login musi miec od 3 do 8 znakow" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2009 Juz nie wiem czy to ja jestem tak ulomny, czy jakis blad wkradl sie w skrypt. Za kazdym razem wpisuje poprawne dane, login (do 8 znakow), dzialajacy email i dane osobowe, po czym w rezultacie wyskakuje mi takie cos: To chyba nie wina skryptu... Gratulacje!Twoje konto test888 zostalo aktywowane. Otrzymasz wszystkie informacje na poczte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2009 Tak, nowy link: szprycha.com/rejestracja.html mamy tyle wspólnego, że ta osoba kupiła skrypt od nas. Ogólnie jest dostępna nowa wersja z obsługą cPanelu i kilkoma innymi ficzerami ;-) http://www.allegro.pl/item605864684_skrypt...ny_hosting.html Juz nie wiem czy to ja jestem tak ulomny, czy jakis blad wkradl sie w skrypt. Za kazdym razem wpisuje poprawne dane, login (do 8 znakow), dzialajacy email i dane osobowe, po czym w rezultacie wyskakuje mi takie cos: W tej wersji wymagane jest podanie imienia i nazwiska, które z reguły ma więcej niż 10 znaków;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmostek 51 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2009 Niestety, ale musze sie troche pożalic Wysłałem pieniążki za skrypt 6 dni temu i do dnia dzisiejszego - żadnego odezwu ze strony netzip, nie mówiąc już nawet o przesłaniu skryptu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach