marczak 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 ale za to jest promocja Przy zamówieniu dowolnego serwera na rok, otrzymujesz 6 miesięcy gratis! Zmień przemo lub pbpBB2 na inny skrypt (np. myBB) a dostaniesz 500MB miejsca oraz 10GB transferu więcej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 ale za to jest promocja Przy zamówieniu dowolnego serwera na rok, otrzymujesz 6 miesięcy gratis! Zmień przemo lub pbpBB2 na inny skrypt (np. myBB) a dostaniesz 500MB miejsca oraz 10GB transferu więcej! Nom Sam przenoszę forum do Głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 Sam przenoszę forum do Głowy A pozniej bedzie placz, jak serwerek juz nie bedzie dzialal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 i zas OT ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 A pozniej bedzie placz, jak serwerek juz nie bedzie dzialal Forum nie moje. Mi ktoś tylko wysyła co miesiąc sms za 10zł98gr a ja mam się zając tym by działał Więc i zas OT ... OT Zawsze troszku może być Byle na temat związany z hostingiem xD OK. Koniec OT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheBlood 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 Cena do 25zl/rok Mi ktoś tylko wysyła co miesiąc sms za 10zł98gr a ja mam się zając tym by działał Więc Ach ci polscy biznesmani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 Ach ci polscy biznesmani Bywa Ktoś nie ma konta ja mam więc xD ktoś nie jest skazany na boo.pl xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 Nom Sam przenoszę forum do Głowy Tam bedziesz miał właśnie: localhost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach