TheArt 1 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 Witam. Co potrzebne: Serwer 1GB/12GB nielimitowane parametry (domeny, bazy mysql) Zwykle stronki firmowe, raczej wizytowki. Cena do 25zl/rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gość8 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 Spodziewasz się jakiejkolwiek jakości za tę cenę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 za taka cene to tylko na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheArt 1 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 Przecież to wręcz minimalne wymagania - myślę, że ta kwota za 1GB jest zupełnie wystarczająca. To inaczej - coś w stylu SHOU.PL, którego admin zawsze umiał się ze mną dogadać - trochę ich szkoda bo byli całkiem udani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 http://www.cbrhosting.com/pl/serwery-www o tej kasie za 25zł rocznie to myślę, iż możesz zapomnieć na coś lepszego i z taką ilością transferu.. jeżeli dołożysz do 50zł rocznie /netto to można w sumie ciekawe dość oferty znaleźć... ;> //edit, aaa przepraszam, troszkę w HDD się nie mieścisz, ale załapiesz się na ultra wyjechany hosting;> http://glowanet.pl/oferta.html pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 To inaczej - coś w stylu SHOU.PL, którego admin zawsze umiał się ze mną dogadać - trochę ich szkoda bo byli całkiem udani. skoro tacy udani to dlaczego strona się nie wyświetla ? widzę że nie wszyscy jeszcze załapali że serwerów nie robi się z gumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheArt 1 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 Napisałem, że coś w stylu SHOU.PL, za czasów działania dogadywałem się z nimi - nawet support mieli. To niech będzie 50zł, lecz wtedy HDD to minimum 2-3GB. Transfer może być 5GB - zresztą niech skoryguje użytkowanie serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 Nie spodziewaj się w każdym bądź razie ŻADNEJ jakości za taką cenę. Za 50zl to już prędzej, ale tez bez kokosów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach