internecik 4 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 Czy ktoś z was słyszał o możliwości kolokacji serwerów na terenie woj. lubelskiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 Ticket do lubmana, kiedyś znajomy miał tam serwerek, tylko nie wiem czy w ogóle teraz oferują kolokację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 Witaj, jeśli chodzi o lubelskie, to jeszcze możesz spytać www.inten.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2009 Witaj, jeśli chodzi o lubelskie, to jeszcze możesz spytać www.inten.pl. Potwierdzam, jeżeli chodzi o inten.pl prowadziłem kiedyś z nimi rozmowy nt. kolokacji i oferta była w tamtym czasie dość atrakcyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2009 Ja otrzymałem ofertę 850 zł mc za 10 mbps + 5 Mb/s CIR łącza do operatorów wymieniających ruch w węźle AC-X. (czerwiec ubiegło roku) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2009 Ja otrzymałem ofertę 850 zł mc za 10 mbps + 5 Mb/s CIR łącza do operatorów wymieniających ruch w węźle AC-X. (czerwiec ubiegło roku) Gdzie otrzymałeś taką ofertę? W inten.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2009 Gdzie otrzymałeś taką ofertę? W inten.pl ? Zapewne tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiaceK 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2009 Sprawdzcie Nette.pl (na stronie www nie oferują tej usługi) właśnie remontują swoją serwerownie. warunki naprawdę fajne. wpięci do AC-X TP przez opentransit Możliwość wykupienia transferu do TP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2009 Serwerownia w blokowiskach na Wallenroda? Widzę, że oferują dostęp do internetu ale pierwszy raz o nich słyszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ManiaceK 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2009 Serwerownia w blokowiskach na Wallenroda? Widzę, że oferują dostęp do internetu ale pierwszy raz o nich słyszę nie w blokowiskach tylko w biurowcu, miedzy blokami a ZUS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach