Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 No to weź http://www.wdc.pl/ Będziesz zadowolony Ja pisałem o ofertę na ich e-mail info@wdc.pl to dostałem Considered UNSOLICITED BULK EMAIL, apparently from you Więc jak tu dostać ofertę serwerów, pasm z cenami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 Ja pisałem o ofertę na ich e-mail info@wdc.pl to dostałem Considered UNSOLICITED BULK EMAIL, apparently from you Więc jak tu dostać ofertę serwerów, pasm z cenami ? chyba mają inteligentną pocztę która rozróżnia pytaczy od kupujących PS. ja dostałem ofertę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 by dostać ofertę z WDC należy posiadać działalność gospodarczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 by dostać ofertę z WDC należy posiadać działalność gospodarczą. Edart ma i ja też więc nie wiem chyba najpierw zadzwonię Dyskutujcie dalej o LN Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach