Bartos 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2004 Czy ktos z Was ma moze polski language do cPanelu i moglby go udostepnic? wiem, ze mozna kupic RvSkin'a (jest naprawde ladny) ale po co isc w koszty jak potrzebuje w sumie tylko jezyka polskiego (angielski jest w standardzie). A poreszta plik jezykowy moge sobie pozniej przegrywac na wszystkie nowe serwery zamiast dokupowac kolejne licencje. Co prawda zaczelismy sami tlumaczyc polski plik jezykowy i juz polowe mamy przetlumaczona ale ... jest to dluga i monotonna praca a przeciesz drugi raz koła nie wymyslimy Jakby ktos mogl pomoc to prosze o kontakt na PM, GG lub ICQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polvip 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2004 zobacz http://forum.polvip.net/index.php?showforum=18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grz3siek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2004 Przy próbie ściągnięcia, prosi o hasło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polvip 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2004 oczywiscie, takie sa reguly tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grz3siek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2004 więc w jaki sposób można uzyskać te pliki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2004 więc w jaki sposób można uzyskać te pliki ? http://forum.polvip.net/index.php?showtopic=428 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siwy11111 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2005 Strony o Taki adresie nie ma Wyskakuje błąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2005 Ja mam tłumaczenie do cpanelu.. ale nie pamiętam której wersji, chyba 9.. zrobiłem to z rok temu, dla znajomego, za konto (którego w końcu nie dostałem).. poziom tłumaczenia sam sprawdzisz, ale możesz mi zaufać (jestem filologiem j. angielskiego i na dodatek hobbista - informatyk) zapukaj do mnie, może będzie pasować: GG 901 974 sponsi@slupsk.home.pl Open Source 4EVER!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach