Pablo20r 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 Witam wszystkich Poszukuje serwera VPS lub czegoś co pozwoli funkcjonować i rozwijać się forum obsługiwane przez skrypt PHPBB Wielkość forum: 2,2 tyś użytkowników i ok 150 tyś postów. Wielkość bazy ok 180 MB. Forum cały czas się rozrasta. Średnie statystyki strony to: ok 72 tyś wywołań na dzień. ok 1600 wizyt. średni miesięczny transfer ok 25 G. Jeśli chodzi o kwotę chciałbym się zmieścić w 800 zł za serwer. Jakieś propozycje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 800 zł rozumiem , że rocznie. Może www.budgetvps.pl - z oferty custom VPS + jakiegoś adminka co ci zoptymalizuje ustawienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo20r 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 lokalizacja serwerów najlepiej w Europie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 fsckVPS.com ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 Jeśli to nie jest skrypt Przemo, to takie forum jeszcze na shared się nadaje... . kei.pl dhosting.pl czy coś w tym stylu z wyższej półki. Wiem po sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 Jeśli to nie jest skrypt Przemo, to takie forum jeszcze na shared się nadaje... . Moje jest większe i na przemciu, i co? Shared Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo20r 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 to nie jest przemo i jestem teraz na kei.pl ale już blisko granicy i chcąc się rozrastać muszę uciekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo20r 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 Baza dokładnie na dzień dzisiejszy ma wielkość 140 MB Podałem specjalnie zawyżona wartość by szukać czegoś z nadmiarem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach