is_wm 287 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Znacie jakieś dobre (czyt. nowe) gry na dwie osoby? Chodzi o dzielenie ekranu i grę na klawiatura - pad/joystick. Większość mi znanych gier to starocie (typu nsf3, cmr06). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Nie wychodzą z użytku, tylko przechodzą renesans na konsolach wszelakich . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Wormsy to raczej "raz ty, raz ja", chociaż nie wiem jak to jest w tych nowych wersjach (3D) Brak pomysłów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Polecam gre Stwierdza 2 po LANie ps. wymagana jest orginalna wersja gry ... pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Stwierdza 2 chyba Twierdza 2 literówka Ci wskoczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 chyba Twierdza 2 literówka Ci wskoczyła Faktycznie, przepraszam za mały błąd W Multiplayerze Twierdza można grać w max. 8 osób Poczujcie ten klimat 8 wiosek które się budują a potem wojnę prowadzą miedzy sobą Przyjemność za naprawdę bardzo wiele gdzin grania ps. bodajże jest możliwość zapisania stanu gry u osoby która jest HOSTEM pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maus 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Fifa BurnoutParadise nie jestem pewien Race Driver GRID chyba tyle ;d ale fifa na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Twierdza to już klasyk. Bardzo grywalna. Jeszcze supreme commander jest fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 colin na pół ekranu Nie wiem czy te najnowsze mają na 100%, ale chyba nie zrezygnowali z tego jeszcze; > pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 a moze WHT Lan Party ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 Polecam gre Stwierdza 2 po LANie a moze WHT Lan Party ? A może czytanie ze zrozumieniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 A może czytanie ze zrozumieniem? W Twierdze również można grac po sieci INTERNET. Zasady działania te same ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 .... Znacie jakieś dobre (czyt. nowe) gry na dwie osoby? Chodzi o dzielenie ekranu i grę na klawiatura - pad/joystick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yakusa 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 a może Heroes of Might and Magic 3 albo 2 zajefajnie się w to gra pzdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yakusa 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 Dodam jeszcze Crimsonland http://www.sawnoff.yoyo.pl/screens.htm zajefajna rozwałka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach