bear007 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Witam, Potrzebuję hosting o podanych parametrach: - 6 GB miejsca - MySQL i PHP 5 - Crone - możliwość wgrania na serwer programu konsolowego (jest wersja linuxowa i windowsowa) i uruchamiania go z poziomu mojej strony Internetowej (ze skryptu PHP). Czy znacie może jakiś hosting który na to pozwala w dosyć rozsądnych kosztach? Mam na myśli coś co nie jest tak drogie jak VSP albo dedyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 - możliwość wgrania na serwer programu konsolowego (jest wersja linuxowa i windowsowa) i uruchamiania go z poziomu mojej strony Internetowej (ze skryptu PHP). Nikt o zdrowych zmysłach ci na to nie pozwoli na środowisku shared PS: Co to za program? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bear007 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 To jest program Open Source, darmowy do zastosowań komercyjnych i niekomercyjnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 To jest program Open Source, darmowy do zastosowań komercyjnych i niekomercyjnych. Skoro nie chcesz nawet podać jego nazwy, to tym bardziej A jeśli nawet znajdziesz serwer, który nie będzie miał zablokowanej możliwości odpalania shell/exe, to i tak daemona z poziomu php nie postawisz Zainteresuj się budgetvps.pl - tam za stosunkowo niewielkie (porównywalne z takim sharedem) dostaniesz VPSa, gdzie będziesz mógł robić, co ci się żywnie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bear007 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Zasadniczo jest to konwerter plików z DOC na TXT. Chodzi mi o to, żeby móc po załadowaniu pliku na serwer przez stronę, móc odpalić ten program żeby przekonwertował ten plik z DOC na TXT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 podaj nazwę programu... skoro jest.. Open Source chyba to nie zaszkodzi nie? //edit: http://www.mydevil.net/oferta.html - wyślij na e-mail admin'a może coś ci zaproponuje ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 Napisz na admin@vipserv.org. Myślę żę nie będzie problemów z skompilowaniem i udostępieniem takiego programu (przez shella i przez funkcje system() shell_exec() w PHP). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach