dawstaw 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Witam. Obilo mi sie o uczy ze po sieci krązyl script do masowego dodawania domen w DirectAdminie. Szukałem szukałem i jakos nie moge znalezc .... Czy jest jakis sposob lub jakis script do masowego dodawania domen w DA ? Wiem ze jest script do masowego tworzenia subdomen w cpanelu (sam taki posiadam C++) jednak ze scriptem do czegos takiego w Da sie nie spotkalem. Znalazlem jednak script - modyfikacje do DA : Szukam czegos podobnego ale tanszego. Troche mi sie wydaje przesada dawac za taki script 40 $ ( jest on dostepny na http://kade.nu/da/bulkdom/ ) Czy wie ktos w jaki sposob mozna dodawac masowo domeny w DirectAdminie ? Znalazł gdzies ktos taki script lub posiada ?? Prosze o pomoc i z gory dzieki... [mod]Jezeli umiescielm post w zlym temacie prosze o przeniesienie[/mod] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mhost 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2009 Możesz napisać sobie skrypt w php który na podstawie np. tabeli z MySQL (ktora zawierac bedzie domeny) doda ci domeny , musiałbym poszperać na dysku mam klase która współpracuje z DA pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach