jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 hmm hmm hmm Jeżeli nie umrę od 'koksów', albo coś innego mi nie wypadnie to wpadnę ziomy ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 lol nvu, omfg ;f.. ffs Mam Pytanie do Kiśka, Edarta i innych moich ziomków którzy wybierają się z Krakowa/Okolic. Czym i jak jedziecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 no czym możemy jechać ... wiadome pociągiem Bo ja napewno autem nie po jadę bo 3 dni na otrzymanie trzeźwości nie spędze tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Z Katowic/Sosnowca to jakieś 3h jazdy(PKP) do Łodzi, więc znośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 coś czuje że niedługo jakieś miasto zostanie wybrane gdzieś na środku i co miesiąc będą meetingi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 hmm hmm hmm Jeżeli nie umrę od 'koksów', albo coś innego mi nie wypadnie to wpadnę ziomy ;> No Jarku, nie przećwicz się tam i przyjeżdżaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 chmuri jestem za, jazda do Krakowa z Sopotu to katorga, coś posrodku i każdy bedzie miał podobną odległość i będzie wygodniej Do Łodzi nieco bliżej i szybciej o połowę, zobacze jak z kasą i czy będzie ,,moja" ekipa z Krakowa (Ci co mnie w hostelu o 6 odwiedzili) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 Jeżeli w Łodzi to i ja bardzo chętnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 Wstępnie też się zgłaszam :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 W tym momencie muszę napisać że 7 marca mnie nie będzie. Mam uczelnie i nie mogę się pojawić.... Przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 20, 2009 ehh... ja tez mam :< No ale w sumie początki kolejnego sem.. więc można olać Sie zobaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeterSim 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2009 Ja też się zgłaszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 i jak potwierdza ktoś na 100% swoje przybicie? na jaką godzinę i gdzie się umawiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 ja niestety ale nie dojadę, możecie się napić za moje zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2009 Też nie dam rady, za moje tez wypijcie - zapalenie płuc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 Niestety zjawię się w Łodzi kilka dni później, także w tą sobotę mnie nie będzie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d3d!k 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2010 Minął rok od ostatniego spotkania może by tak nowe ? :> Ktoś chętny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2010 A czy osoby nie z branży, ale zainteresowane tematyką również mogą się zjawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2010 Ostatni zainspirowałem a być nie mogłem więc tego ominąć bym nie mógł O ile oczywiście się takowy odbędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2010 A czy osoby nie z branży, ale zainteresowane tematyką również mogą się zjawić? A czemu nie? Jak dla mnie, to lokalizacja spotkania jest mało znacząca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2010 Myślałem, że to zamknięte imprezy dla właścicieli firm. W takim razie jak najbardziej piszę się na takie spotkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach