Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Witam, Jako że ciągle spotkania odbywają się daleko od mojego miasta, chciałbym zaproponować lokalne spotkanie w Łodzi Kto ew. chętny na takową opcję ? Łódź WHT Meeting w marcu. Zapraszamy wszystkich ------------------------------------------- ustalony termin: 07.03.2009 r. ------------------------------------------- zadeklarowani goście: ------------------------------------------- - dopy, zwany mną - Sebak - bellerofont - kisiek - jarek - nvu (może) - NetZip - xorg - PeterSim - zrio lista wciąż otwarta Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Kilka userów z okolicy jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Kilka userów z okolicy jest chyba więcej niż kilku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Jeśli wynajdziesz jakieś sensowne miejsce, gdzie takie coś można zorganizować, to why not? Chociaż... jeśli poziom ma być taki, jak opisywanego ostatniego, gdzie z opisu wynikało, że towarzystwo zachowywało się gorzej niż z przeciwległej do mojego okna w starym mieszkaniu budki z piwem, to raczej nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Jeśli wynajdziesz jakieś sensowne miejsce, gdzie takie coś można zorganizować, to why not? Chociaż... jeśli poziom ma być taki, jak opisywanego ostatniego, gdzie z opisu wynikało, że towarzystwo zachowywało się gorzej niż z przeciwległej do mojego okna w starym mieszkaniu budki z piwem, to raczej nie. bez przesady, nie byłeś to nie siej plotek, może co niektórzy za dużo wypili ale spotkanie było bardzo kulturalne. a bezalkoholowe imprezy to w donaldzie są najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Jeśli wynajdziesz jakieś sensowne miejsce, gdzie takie coś można zorganizować, to why not? Chociaż... jeśli poziom ma być taki, jak opisywanego ostatniego, gdzie z opisu wynikało, że towarzystwo zachowywało się gorzej niż z przeciwległej do mojego okna w starym mieszkaniu budki z piwem, to raczej nie. JA do ostatniego nie miałem żadnych zastrzeżeń Wszystko elegancko było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Jak by nie było reprezentacyjnie jak ktoś z południa jedzie polski to i ja pojadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Moja opinia jest na podstawie waszych wypowiedzi w temacie zeszłego zlotu... który to aż został za panujący w nim poziom zamknięty... Jeśli kulturalne i w dogodnym czasie (jakaś np. sobota ), i to, że Łódź to mi akurat pasuje, to czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Jak by nie było reprezentacyjnie jak ktoś z południa jedzie polski to i ja pojadę jeżeli termin będzie ok i śniegi stopnieją to się chętnie przejadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Mi to w sumie obojętnie gdzie ale centrum jest praktycznie najlepiej dla każdego.Do łodzi 207 do poznania 177 więc jeszcze lepiej Ale naprawdę jakiś sensowny termin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Jak najbardziej też się zjawie. Może 28 lutego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Bardziej myślałem o jakimś terminie marcowym, co Wy na to ? Chociaż ten 28 luty też jest dobrą opcją Jeżeli chodzi o miejsce to raczej coś w centrum typu ul. Piotrkowska, można np. wynająć pięterko w Lizard Kingu, albo Łódź Kaliskiej (ale tu drogo dość ) - to takie przykłady, bo jest jeszcze sporo innych opcji. Sebak - miałbyś wyjątkowo blisko po pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Nie planuje w tym czasie żadnych awarii . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Nie planuje w tym czasie żadnych awarii smile.gif. Powiedź mi kto je planuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 28.02 mi średni pasuje. Nie dało by się jak już, to pierwszą sobotę marca (7.03)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Ok, dla mnie pasuje też 7.03.2009. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Czy wszystkie osoby muszą być pełnoletnie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Oczywiście że nie. A co planujesz wpaść do Łodzi ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Dobra to po ogólnych uzgodnieniach przyjmujemy termin 07.03.2009 r. jako oficjalny i ostateczny. Zapraszam do pewnych zgłoszeń od teraz, zrobię listę obecności w 1 poście NVU, zapraszamy serdecznie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 ja przybędę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Do łodzi to mam blisko mogę przyjechać i tak większość osób wie ile mam lat niestety jak wpadnę to tylko z ojcem ;-) jak tyle ludu będzie to i ja się postaram wpaść ^^ na redbulla Jakby co to będzie jakiś hotel gdzie można przenocować albo cuś ? Dla tych co nie wiedzą to mam teraz 14 lat ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Na Piotrkowskiej jest np. Hotel Centrum, jest też nieopodal Piłsudskiego - Qubus Hotel, i sporo innych w okolicy. Nigdy nie korzystałem ale z tego co mi wiadomo nie są to najtańsze noclegi. A Twój tata też z branży it ? Wracając do tematu - widzę że szykuje się naprawdę ciekawa ekipa, sama śmietanka Kto jeszcze się zjawi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Ta on jest z branży zmieniania opon a o internecie to wie tyle jak wejść na gg i wysłać e-maila (z tym nie raz ma trudności ) Możliwe, że się zjawie ale na 100 % nie mogę powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Jeżeli nie w lutym a połowa marca bardzo chętnie i jeszcze Bella dorwe bo mam z nim do pogadania ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 Jeżeli nie w lutym a połowa marca Tak jak napisałem wyżej, ostatecznie będzie to początek marca - 7 marzec 2009 Miejsce zaś wybierzemy jak będzie już wiadomo jak liczna grupa się szykuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach