Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Mnie będzie stać, niedoszłego rencistę a ciebie nie Mam 4 razy dłuższą trasę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 Mnie będzie stać, niedoszłego rencistę a ciebie nie Mam 4 razy dłuższą trasę... Jakby to o bilet chodziło.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 No ba, bilet najdroższy w sumie wychodzi. Tak naprawde to wydasz do 1/3 ceny bilety na meetingu w moim przypadku Ale liczę na ciebie, Adriana i Sławka czy z kim tam w Macu się widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2009 No ba, bilet najdroższy w sumie wychodzi.... że co? hmmm tutaj można po negować Jeżeli 25.04 będzie terminem zlotu to przybędę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2009 Jarek - zgadaj się z Chmurim, Chmuri - zgadaj się z Jarkiem . Razem pojedziecie może ;p. Liczę na wszystkich którzy byli na poprzednim(ich) meetingu(ach) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2009 To będzie tak Ja Edart między nami i dopiero ty pasuje ? ostatnio siedział na przeciwko nas widzę że już moja obecność jest zaklepana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2009 [...]widzę że już moja obecność jest zaklepana pytanie tylko czy dostaniesz L4 od swojej 'Lubej' - biorac pod uwage ostatni meeting... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 Mnie niestety nie będzie. Uczelnia mnie sporo goni z nauką, więc narazie na niej muszę się skupić Sorry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 Jak zwykłe deklaruje się w 50% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 pytanie tylko czy dostaniesz L4 od swojej 'Lubej' - biorac pod uwage ostatni meeting... no i wykrakałeś 20 kwietnia mój synek ma 3 urodziny i nie ma szans abym opuścił imprezę, która odbędzie się właśnie w dzień mittingu. PS. Czubek niestety siedzisz koło Kiska, zacznij trening Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2009 Hej, ustalamy datę i godzinę spotkania 25 Kwiecień, 19:00 (tak jak poprzednio). Re Św. Krzyża 4 na rogu mikołajskiej (j/w). Niestety dłużej nie mogłem się wstrzymywać z ustaleniem terminu, kiedyś już tak robiłem i były pretensje że 'mogłem dać znać wcześniej' Zapraszam Wszystkich, mam nadzieję że frekwencja dopiszę. Przewidywany koniec imprezy - dnia następnego . //Edit, i proszę moderatora o dopisanie w/w danych do postu pierwszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2009 A i jeszcze jedno, jak ktoś ma zamiar się pojawić a nie zabierał głosu w tym temacie to jest o to proszony. Wypada wiedzieć na ile osób zrobić rezerwacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2009 Mam nadzieje, że znów Paweł się nie wycofa i będzie : ) No to do zobaczyska 25 @kisiek my tam też się musimy zgadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 Na 97% się pojawię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2009 Niestety ja na 100% się nie pojawię. Brak funduszy, może jak coś bliżej w okresie letnio-wakacyjnym będzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Przykro mi ale ja także odpadam powód kasa kasa kasa i lekkie zawirowanie w sprawach osobistych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Na dzień dzisiejszy wygląda to tak: - Raczej pewne osoby: Adrian Szczepanik Jarek Paweł Najdek Czoobek Gamsiu Wygodad Linux - Reszta: Malitek Krokodyl Mehow Spanner Trochę mało osób, zastanawiam się czy nie przełożyć tej imprezy :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Ja tam nie wiem ... Tylko na którego ? 2 maj ? hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2009 Na pewno nie 2 Maj, jak w ogóle to później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2009 wymyślcie coś pod koniec maja lub czerwiec, za dużo imprez mam obowiązkowych i nie wyrobie wcześniej, a chętnie bym przyjechał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2009 Może rzeczywiście ostatnio za często organizowane są meetingi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2009 Okres prawie wakacyjny lub wakacyjny proponuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2009 Może rzeczywiście ostatnio za często organizowane są meetingi? nio to pomysl @kisiek(a), a teraz sie wycofal hm... mysle, ze lepiej przesunac termin tak jak sugerowal m.in. @Edart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2009 Może rzeczywiście ostatnio za często organizowane są meetingi? Być może masz rację. Na razie meeting odwołuje, niniejszym przepraszając wszystkich. Mam nadzieję że jeszcze nikt nie kupił biletu. Temat proszę zamknąć, gdy wpadnę na jakiś pomysł pozwolę sobie stworzyć całkowicie nowy i rozpocząć tam dyskusję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2009 myśl szybko koniec maja lub czerwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach