zrio 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 30 VPS na jednej maszynie 2300/30*2 = 160 MHz rdzenia Nie zapomnij o oversellingu (czy jak to się tam pisało), chociaż w tym przypadku jest on za duży :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 E8400 ma 3Ghz Ale sam fakt że biorą C2D do VPS daje do zastanowienia jakie mają dyski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Ale sam fakt że biorą C2D do VPS daje do zastanowienia jakie mają dyski I co z tego? Teraz ja mam Cie wyśmiać, że używasz w dekopie SATA, a nie SSD (oczywiście takie przypuszczenie, przykład)? Takie żałosne teksty na tym forum pojawiają się coraz częściej. Oczywiście nie mam nic wspólnego z tą firmą, ale po prostu takie teksty mnie *denerwują*. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Raczej chodzi mu o pojemność 500 Mb W takim razie zwracam honor, IMO taka literówka w tej branży to dyskwalifikacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Zrobili logout systemu Już chyba nie wrócą kolejne enno.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2009 Już działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Raczej chodzi mu o pojemność 500 Mb Nie, chodziło mi o jakoś dysków, wątpię że stosując Dual core itp mają 15krpm A do VPSów przydały by się przynajmniej 2 dyski w RAID... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach