WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2009 Witam. Potrzebuje niewielkiego konta WWW o takich lub podobnych parametrach: Transfer miesięczny. ok. 5-10GB Pojemność: 1-2GB PHP MySQL Konta email Subdomeny i reszta podstawowych funkcji Mile widziany DirectAdmin, ale ostatecznie CPanel czy inny też może być. Dobrze, by było żeby subdomeny, konta email, ilość podpiętych domen, baz danych była unlimited lub, żeby ich ilość była spora, a uptime na tyle wysoki, żeby nie widzieć co kilka dni w dziale "Host is down" tematu ze skargami Do wydania mam jakieś 50-60 zł rocznie. Fajnie by było jakby firma obsługiwała płatności miesięczne. Proszę o propozycje Pozdrawiam. P.S. Nie wykluczone, że postawię na takim koncie blog oparty o system WordPress. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2009 W zasadzie każda firma, ma takie parametry kont, które podałeś. Niestety u nas nie ma Direct Admin, w zamian mamy Polską wersję cPanel. No i nasz Uptime: http://www.webhostingtalk.pl/ranking/ Zapraszam do testów: www.mzone.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 zapraszam: http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=14 7 dni testu bez zobowiązań. DA po polsku w dziale: "host is down" ostatnio w sierpniu, ale bez wielkiego szumu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Oferty, które ZNACZĄCO (>20%) wykraczały cenowo poza wymogi osoby szukającej oferty zostały usunięte! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Witam, Nasza Oferta Hostingowa, pakiet: ViSmall spełnia całkowicie twoje wymagania odnośnie parametrów jak i ceny. Niestety tylko nie obsługujemy płatności miesięcznych przy tak małym pakiecie, ale zawsze można wybrać okres kwartalny lub też większy. Oczywiście w standardzie DA PL, 7-dniowy darmowy okres testowy Zapraszamy do testów pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Tylko 2 propozycje??? Zamówiłem już konta testowa w kilku firmach. Jak przetestuje to dam znać co wybrałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 zawsze 2 oferty niż wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Witam, zapraszam do skorzystania z oferty WEBH.pl konto jakie Pan potrzebuje otrzyma Pan za jedyne 61zł BRUTTO rocznie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Zamówiłem w webh.pl już wczoraj, ale do dzisiaj nie zostało aktywowane konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 17, 2009 Mogę prosić na pw adres e-mail pdoany w zamówieniu? Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 Email wylądował głęboko w folderze Spam Jestem w fazie testów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach