lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2009 Znacie jakieś skrypty godne polecenia odnośnie download'u, interesuje mnie żeby była strefa darmowa i strefa płatna, płatność przez moduł może być PayPal czy coś innego.. zagranicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2009 Ale jako moduł do jakiegoś CMSa czy jako osobny skrypt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2009 Najlepiej jako osobny skrypt, ale mogę obadać również jakiś moduł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2009 Ja może zaczne tak czy jaką kolwiek gotówka bys był w stanie za taki skrypt wydać ? ps. Modul do joomali jest taki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 16, 2009 paFileDB 3.6. do tego można by coś takiego zrobić. Co to za moduł do Joomla ? Sam chciałem coś takiego zlecić ale jak zobaczyłem cenę to dałem sobie spokój... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach