www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2009 jak można oferować nawet namiastkę administracji nie mając pojęcia o podstawach, co nie było tego na how-to-forge ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2009 No tak najdman - wyznacznik guru się odezwał. Nie ma co zlinczujcie mnie na stosie... To że pierwszy raz mam do czynienia z tamtą stroną to już takie jest dziwne?! I to mają być te wielkie zmiany na forum?! Śmiechy warte - nic tylko zmieszać z błotem i się wywyższyć. Radzę patrzeć na siebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2009 No tak najdman - wyznacznik guru się odezwał. Nie ma co zlinczujcie mnie na stosie... To że pierwszy raz mam do czynienia z tamtą stroną to już takie jest dziwne?! I to mają być te wielkie zmiany na forum?! Śmiechy warte - nic tylko zmieszać z błotem i się wywyższyć. Radzę patrzeć na siebie! Najdmen jak coś. Ja się nie wywyższam, tylko piszę jak jest. Jest tu wielu doskonałych administratorów ( z resztą p i patrys napisali CI już właściwe odpowiedzi). Mam CI przypomnieć Twoje pytania na moje gg Panie pro admin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach