gylopl 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2009 Witam! Posiadam wlasna gre via www... poszukuje serwera ktory utrzyma 40osob online.... co jest wazne w takich serwerach zeby nie mulilo strony? czy moglby mi ktos doradzic jakis dobry serwer? wiem ze najlepszy chyba bylby dedyk ale narazie odpada... pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 15, 2009 Na 40 osób online, to chyba średni VPS, może RPS, zależy ile zapytań do bazy itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gylopl 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2009 sredni? ile taki kosztuje?(miesieczne/rocznie) jaka jest roznica miedzy vps i rps? kupowales moze taki serwerek? mozesz mi jakis polecic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2009 Średni vps to wydatek ok 50 zł/msc. RPS - masz swoją maszyne tylko dysk jest osobny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 15, 2009 Co to za gra? Mogę prosić jakiś link (np. na pw ?) Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach