Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 Witam, Jedna z firm ma mi zwrócić trochę $. Problem w tym, że pieniądze mogą wysłać albo czekiem albo przez Direct Deposit. Miał ktoś z Was do czynienia z takimi płatnościami??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 Czekiem nie radzę. Z 2 miesiące trzeba czekać i niezłe opłaty są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 paypalem nie mogą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 Czekiem nie radzę. Z 2 miesiące trzeba czekać i niezłe opłaty są. Gdzie czekasz 2 miesiace? Mi czek w PKO BP w glownym oddzialne w Lublinie zrobili w 40 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 Dziś posiadanie konta w PayPal to jak mieć maila czy skype ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 Gdzie czekasz 2 miesiace? Mi czek w PKO BP w glownym oddzialne w Lublinie zrobili w 40 minut. Widać zależy od banku w jakim on był wystawiony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 Widać zależy od banku w jakim on był wystawiony. Chyba raczej od rodzaju czeku. A pewnie BOSS dostanie czek imienny, to bedzie musial troche poczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 A może Western Union? Wiem, że nie jest to zbyt tanie, ale szybkie i pewne - sam tak odbieram pieniądze z USA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach