yakusa 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2009 Moja przystojna głowa na pierwszym planie Za to potem było chyba jeszcze lepiej? Pzdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2009 Widać jaki to cwaniak z cwaniactwa wyłysiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 Gdzie tam był NVU, bo mi się kiedyś chwalił. Że uczestniczył w tym "szkoleniu". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 hm chyba to nie to szkolenie. NVU Się nie pokaże bo jest za młody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yakusa 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 NVU wiosłował w moim teamie Nawet jest widoczny na pierwszym zdjęciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yakusa 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 NVU bardzo mnie prosił o dodanie jego zdjęcia. zatem NVU to koleżka stojący po lewej stronie od osoby trzymającej sztandar drużyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2009 BTW. Pierw mnie wymazali farbą a potem powiedzieli, że jest nie zmywalna A tutaj zdjęcie abyście mnie nie pomylili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 łał, nvu naprawdę jest co podziwiać, szał na wsi masz jakiś kompleks to załóż sobie konto na fotka.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 Matjas łał nie musisz czytać tego tematu, nikt Cię nie zmusza. Skoro powstał temat o szkoleniu to dlaczego niby mam nie wrzucić tutaj zdjęć ? Kompleksów nie mam . A czy szał na wsi to nie wiem :-) dobrze, że nie ma tu zdjęć z grilla A jeżeli chodzi Ci o podpisanie zdjęć to podpisałem je po to aby zaraz ktoś nie wziął mnie za inną osobę ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrio 6 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 nvu byś chociaż wysłał do użytkowników WHT swój autograf... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 Zrio na pw czy na e-mail ? może być skan ? jeżeli nie to daj swój adres wyślę listem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 łał, nvu naprawdę jest co podziwiać, szał na wsi masz jakiś kompleks to załóż sobie konto na fotka.pl Wiocha pierwsza klasa, a konto na fotce pewnie maa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 rozumiem że można kogoś nie lubić, ale żeby zaraz z wyglądu się nabijać ? to jest już nieetyczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2009 rozumiem że można kogoś nie lubić, ale żeby zaraz z wyglądu się nabijać ? to jest już nieetyczne. Tutaj chodzi o całokształt, a nie o wygląd kolego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach