Ayek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 Owszem znalazłem jeszcze tańsze domeny (za 1-szy rok), ale ten system jest NAJLEPSZY z jakim miałem styczność i od dobrych kilku m-cy kupuję, przenoszę i utrzymuję domeny tylko tu. Zdarzyło im się czasem jakieś przytępienie serwisu, ale dla mnie najważniejsze jest to, że jak zmieniam DNS to nie muszę czekać 24h czy 2 dni (bo i tak często bywało); odświeżanie mają 3x na dobę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alpha 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 Chyba pozostaje mi potwierdzić - działa bardzo ładnie i ceny przystępne. Panel administracyjny też prosty i user-friendly. Co więcej, przy rejestracji domeny www.topa.pl miałem problemy ze zrobieniem tego na np. az.pl (jakiś błąd - domeny nie można zarejestrować itp.), natomiast tutaj poszło bez problemów - rejestracja od ręki, przelew z mBanku i po kilku godzinach domena w pełni sprawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2005 A ja napisze, ze jest problem Zmieniałem wszelkie dane kontaktowe jakie można było zmienić w tym panelu (łącznie z nowym płatnikiem) a nową domenę zarejestrowali na dane podane podczas rejestracji ponad półtora roku temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach