Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Witam, Z dniem dzisiejszym dział Serwery Gier zostaje usunięty z forum WebHostingTalk.pl i tym samym nie prowadzimy już dyskusji na ten temat. Wszelkich miłośników przepraszamy. Prosimy tym samym o nie umieszczanie ofert w dziale Oferty. Pozdrawiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Witam, Jeśli można wiedzieć to czym była uwarunkowana decyzja o usunięciu działu Serwery Gier ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Pewnie niski poziom w/w działu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Pewnie niski poziom w/w działu. Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 A może to lepiej zarchiwizować ? czyli np: zablokować całkowicie dział bez możliwości pisania postów i zakładania tematów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Więc zarazem żegnam się z tym forum. Do zobaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Witam,Jeśli można wiedzieć to czym była uwarunkowana decyzja o usunięciu działu Serwery Gier ? Pozdrawiam poziomem jaki panował w tym dziale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 WHT wraca do swoich korzeni - merytorycznych dyskusji na temat (web)hostingu, rozmow ludzi z branzy, w miare sensownego poziomu. Tego co bylo w 2005 roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 WHT wraca do swoich korzeni - merytorycznych dyskusji na temat (web)hostingu, rozmow ludzi z branzy, w miare sensownego poziomu. Tego co bylo w 2005 roku. Fajne były by gazetki albo jakieś fajne artykuły na łamach WebHostingTalk.pl do poczytania w wolnym czasie ... Może jakaś konkretna redakcja się zbierze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Czyli jednak coś temat z burzą mózgów dał Decyzja bardzo dobra, tym bardziej, że ostatnie posty to już były dyskusje nawet nie o hostingu, ale kursy-samouczki dla jednopostowców pt. "Jak postawić serwer na VPSie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Tematy w serwerach gier to było ciągle ,,Nexten kshaken" ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Dokładnie, dobrze ze ten temat został usunięty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Może jakaś konkretna redakcja się zbierze ? 1K netto za artykuł do 3 stron, zrzućcie się, a napiszę wam o czym tylko będziecie chcieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 @bellerofont Ty tylko o pieniądzach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Jak wszyscy się żegnają to ja również do widzenia Zaglądam tutaj ale coraz rzadziej, ze względu na poziom niektórych osób.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolandzik 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Ciekawym jest to, że po przeczytaniu wpisałem w wyszukiwarce domen frazę "gamehostingtalk.pl" i była ona już zajęta, a dosłownie niedawno sprawdzałem i była wolna Miałem pewien pomysł, ale mówi się trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 @bellerofont Ty tylko o pieniądzach cóż, Haribo najtańsze nie są... Jak wszyscy się żegnają to ja również do widzenia Zaglądam tutaj ale coraz rzadziej, ze względu na poziom niektórych osób.... Jak to się mawia... przyganiał kocioł garnkowi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 dziękuje za mądrą i roztropną decyzję. źle się czytało po raz kolejny debilne pytania w tym dziale. poziom WHT na pewno teraz pójdzie w górę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość traq Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 poziom WHT na pewno teraz pójdzie w górę. I tak (WEBhostingtalk), i nie (zubożenie treści). Polecam: http://gameadmin.pl - jako namiastkę zastępstwa usuniętego działu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 I tak (WEBhostingtalk), i nie (zubożenie treści).Swojego czasu podobna sytuacja miała miejsce z działem Domeny i w moim mniemaniu forum wyszło na tym całkiem dobrze... Oczywiście do czasu, kiedy to zawładnęły nim posty o krzakach i serwerach gier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2009 @traq Odpuść sobie z gameadmin.pl bo jak by się rozwineło bardziej to istna reklama nie uznająca innych firm wiesz czego na zasadzie cscenter.pl i GP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2009 "gamehostingtalk.pl" Tak jakoś wyszło, że znajomy (również reg na tym forum, wypowiadał się nie raz ) jest w posiadaniu tej domeny Jak ktoś jest chętny do pomocy w gamehostingtalk'u - to zapraszam na priv Zamierzamy zrobić tam w miarę konkretne forum (chociażby moich artykułów będzie ponad 100) które jest SEO friendly, więc myślę że powinno być dobrze :] Co do gameadmin, to mi tam nie pasuje zbytnio admin... jakoś z comarem dogadać się nigdy nie mogłem. Ogólnie jedyne co dobre tam to jest licencja na Vb, której "ght.pl" pewnie kiedyś też się dorobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2009 Ja jestem posiadaczem domeny GameHostinTalk.pl, wykupiłem ją zaraz po tym jak przeczytałem temat o usunięciu działu serwerów gier. Nie kryję że jestem zainteresowany rozwinięciem tam forum. Jeśli znajdą się ludzie chętni do pomocy, to proszę o kontakt pw do mnie lub do xorga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2009 Dodam tylko, że forum będzie prowadzone w miarę jak najbardziej bezstronnie. Już miałem zgłoszenia na priv, jeżeli są jeszcze chętni, zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2009 Moglibyście jeszcze odpowiadać na te zgłoszeni;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach