PasjaGSM 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 Witam, rozwrzam zakup kilku serwerów w tych 3 firmach. Czy miał ktoś przyjemność współpracować z nimi? Prosiłbym o jakiekolwiek uwagi oraz opinie. Do tego cxc widze ma dzisiaj problemy ze swoim serwerem :| www.aikmedia.com www.cxc.pl www.i365.pl Dziękuje i pozdrawiam Piotr Baranowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robson 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 i365 skumało się z serwisem medialink, dlatego jest o nich głośno. Generalnie, na ich stronie nie ma rewelacji, a tekst przy "pomocy technicznej" - "Odpowiemy tak szybko jak to będzie możliwe." nie budzi zaufania. Wolałbym wybrać firmę istniejącą na rynku trochę dłużej, ale kto wie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miz 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 Odpowiemy tak szybko jak to będzie możliwe." nie budzi zaufania. Rozumiem, ze mieli napisac cos w rodzaju "odpowiemy w minute od otrzymania listu", zebys czul sie ukontenowany? ;D. Mialem kontakt z CXC, jeszcze za czasow Cyruxa i jakos to dzialalo, raz lepiej raz gorzej. Z i365.pl tez mam konto (single) i dziala bez problemow, odpowiedzi supportu (i to od paru osob, nie jednej, tak wiec jest to wiecej niz jednosobowa firemka, jakich tu sporo) w ciagu kilkunastu-kilkudziesieciu minut. Zreszta skoro hostuja tak duze serwisy to musza dzialac ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robson 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 No, tak by było najlepiej ;-) Ale chodziło mi o to, że nie podają przedziałów czasowych, w jakich udzielają odpowiedzi. Szczególnie interesuje mnie okres po godz. 16. No, ale ja truskawki cukrem... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 Do tego cxc widze ma dzisiaj problemy ze swoim serwerem Witam Mieliśmy przerwę konserwacyjną pod groźbą awarii. Pozdrawian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2005 Wybrales cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PasjaGSM 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2005 Tak skorzystałem z usług i365.pl i jak narazie jestem bardzo zadowolony z mojego wyboru - wykupiłem serwer dedykowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arek_inc Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2005 Ja takze kupilem serwer na i365.pl. Co prawda uzywam od tygodnia, ale juz mnie zachwycila obsluga techniczna - odpowiedzi na maile czasami w 30 sekund. Serwery tez smigaja mimo iz z USA. Oby tak dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach