drajvver 4 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Jak wyżej. Jeżeli ktoś napisze / ma działający proszę o kontakt na PW. Jestem w stanie zapłacić. Jeżeli zły dział, proszę o przeniesienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Info poszło na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grins 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 ja także poszukuje panelu do VT, również jestem w stanie zapłacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2009 Witam, posiadam Panel Ventrilo, z możliwością tworzenia serwerów... jeżeli ktoś zainteresowany proszę o info na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2010 Witam Także Poszukuje panelu GG:1359087 dogadamy szczegóły, Chciałbym zobaczyć demo od strony użytkownika, a także administratora(nie koniecznie) Z góry THX jestem w stanie zapłacić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach