marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Dyskusja na temat opłacalności oferty została przeniesiona tutajW tym temacie proszę wyłącznie zadawać ewentualne pytania o ofertę, jeśli ktoś chce podzielić się swoją opinią na temat budgetVPS, proszę założyć temat w dziale Opinie @radom Uprzejmie dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xirad 3 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Czy podobną to nie wiem Ale w planach mamy jedną Szczegóły niebawem. Pozdrawiam, Marek No to czekam. Jak tylko będzie dobra promocja, to zyskasz nowego klienta Pozdr, X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Ja zamówiłem, opłaciłem i nie było żadnego problemu To Wy macie jakiegoś pecha A co do Naszej Klasy - to chyba nie jest jakieś źródło informacji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Ja zamówiłem, opłaciłem i nie było żadnego problemu To Wy macie jakiegoś pecha A co do Naszej Klasy - to chyba nie jest jakieś źródło informacji... W szczególności, że na wszystkie zgłoszenia odpisujemy i nikt nie zgłasza nikomu problemów ? Witam!Kolega zamówił VPS'a jednak niestety tak jak pisałem Dominik go olał. Zamówił z instalacją. Do tej pory cicho mimo, że za nią zapłacił. (Ja mu opłaciłem ). Postanowiłem przeszukać trochę info na n-k na jego. No i okazało się, że kolega ma 17 lat. No chyba, że jest dwóch Dominików o tym samym imieniu i nazwisku w Chełmży. Marek do jakości nic nie mam, bo nie oto tutaj chodzi. Płaci się za coś dodatkowe pieniądze (nawet małe) to się czegoś wymaga. Ehh sam mu to zainstaluje już. Juvenito - po pierwsze nikt nikogo nie olał, bo wszystkie zgłoszenia są rozwiązywane na bieżąco, a Ty mój drogi pisząc po raz drugi o tej sprawie znów nie raczyłeś poinformować mnie o jakie zgłoszenie Ci chodzi, o czym my rozmawiamy ? Podaj na PWnumer zgłoszenia i będziemy rozwiązywali problem, ale człowieku - nie na forum, bo forum nie jest od tego. Bardzo proszę moderatora o ponowne posprzątanie tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Np. ja - na każdego maila dostaje odpowiedź i trwa to nie aż tak długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach