boski23 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 Witam Poszukuje dedyka do 270 zl zeby postawic serwer gier dla mojego klanu, i nie tylko pragne go calego wykorzystac, lukam na oferte xon.pl -> serwer Sempron ten pierwszy czy bylby odpowiedniejszy: Nazwa: ServerSempron Procesor: AMD Sempron 2600 Pamieć RAm: 512MB Dysk twardy: 80GB Transfer: 1000GB Adresy IP: 5 Łącze (prędkość): 10Mb/s Serwerownia: Savvis Adres IP to testów: 216.32.69.74 Testowy plik do pobrania: http://xon.pl/plik.test Panel do restartów z WWW: Tak System: Linux, FreeBSD, Windows* i inne Wpełni zarządzalny: Tak Okres płatności: min. 1 miesiąc Dozwolone wszystkie treści zgodne z prawem: Tak Dozwolone wszystko poza IRC: Tak Okres testowy: Nie I jeszcze sie zastanawiam na oferte ovh.pl superplan Celeron 2.6 GHz 512 - 2GB GB RAM 40-160 GB HDD 10-20 Mbps przepustowość łącza nieograniczony transfer Jakbyscie mogli mi doradzic, ogolnie to a takim kompie chcem postawic serwer Cs 1.6 oraz www i cos jeszcze Prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 Savvis to USA, wiec do gier nienajlepsze chyba. OVH juz nadaje sie bardziej . www.server4you.de tez ma jakas duza promocje - 39 euro za miesiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boski23 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 a co o tym sadzice oferte z firmy e-vip.pl X-Specjal Serwer HARDWARE Procesor (CPU) - AMD Sempron 2200+ Pamięć RAM - 256 MB Dysk HDD - 15 GB ATA SOFTWARE System Operacyjny -Linux Debian ADMINISTRACJA Kopia zapasowa (Backup) - 4 GB Numery IP - 1 IP Prędkość łącza - 10 Mbit/s Limit transferu - brak CENA PODSTAWOWA : 6 zł/dzień Planowalbym zwiekszyc ram o 512 oraz dysk o 40 GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 Sadze, ze to VPS, albo maja zaprzyjazniony demobil i biora stamtad te dyski 15 GB . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boski23 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 wiec co dokladnie polecasz bo raczej watpie abym wziol zagraniczny...wole troche nacierpiec i wziasc Polski , a tamten to dedyk ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 Jak juz brac to www.OVH.pl, pare osob tu na forum to testowalo, poszukaj komentarzy. Do Francji sa niezle pingi. E-vip tez nie stawia serwerow w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 ja posiadam serwer w OVH i nie moge powiedzieć złego słowa Serwer działa stabilnie i nie napotkałem dotychczas żadnych problemów z siecią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach