chriss 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2005 jak dlugo to trwa, zaim domena sie rozpropaguje w DNSach po zmianie nazw DNS? jakie jest wasze doswiadczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrisxx 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2005 u mnie trwalo to jakies 12h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2005 Zalezy. W przypadku serwerow dns takiego Astera np. zalapanie nowych nsow dla domeny z Godaddy.com to jest sprawa minut, a z NASKu czesto dni ).. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pr0x 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2005 Z praktyki wiem, ze trwa to od kilku do kilkunastu godzin. Zazwyczaj po zmianie DNS'ow na nastepny dzien juz jest 90% rozpropagowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2005 ja w AZ.PL czekam juz 47h i 12min. mam nadzieje ze po 48h bedzie wszystko ok ! Jaie sa wasze doswiadczenia z az.pl i propagacja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2005 ja w AZ.PL czekam juz 47h i 12min. mam nadzieje ze po 48h bedzie wszystko ok ! Zmiana delegacji domeny może być widoczna w sieci do 72 godzin. Sprawdź jak Twoja domena jest widoczna na serwerze np dns.tpi.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2005 Sprawdziles czy inni z Twojej sieci tez nie widza domeny rozpropagowanej, jak ludzie z innych sieci, dales ipconfig /flushdns, ewentualnie rozumiesz zasade i wiesz co to ttl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2005 Juz jest po 49,30h działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2005 Tyle wypowiedzi i zadnej prawidlowej :-) Odpowiedz brzmi; tyle ile ma wartosc TTL . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach