Ankor 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Witam potrzebuje hostingu z minimalnie 10gb przestrzeni dyskowej i odpowiednio dużym transferem miesięcznym co do wymagań to php5 MySQL i minimum 5 kont FTP cena w granicach 200-400zł ma na tym altać spore forum phpbb przemo oraz sporawa galeria zdjęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Miło by było jakbyś sprecyzował traffic. Zobacz na: http://ionic.pl/hosts.htm Ostatni pakiet. Do 15 lutego 50% zniżki dla WHT (kod IONIC200901) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 HDD i trafic to nie wszystko. Jak popularne jest to forum Przemo?? Bo z powodu CPU możesz być nielubiany w firmach hostingowych! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ankor 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 jestem laikiem w temacie użytkowników 300, dziennie postów 50-200 nie jest jescze duze ale sie rozrasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Witam, mogę zaoferować konto o parametrach: 10GB miejsca (na pocztę, bazy danych oraz pliki) 70GB transferu miesięcznie (840GB rocznie) Bazy danych, konta e-mail bez limitu Cena: 400zł brutto rocznie / 40zł miesięcznie. Takie konto mogę zaoferować oczywiście jeżeli forum te nie jest napchane jakimiś dziwnymi dodatkami Jeżeli wystarczą troszkę mniejsze parametry to zapraszam do skorzystania ze standardowej oferty http://webh.pl/index.php?cmd=swww Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ankor 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 na forum nie ma żadnych większych dodatków jest to zwykłe przemo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Jeżeli jest taki ruch jak piszesz i faktycznie jest to niemodyfikowane forum to nie ma problemu Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ankor 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Interesowała by mnie jeszcze domena PL w cenie hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Nie ma problemu, dodam domenke na rok za free w cenie konta Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ankor 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2009 Więc wybór padł na Modernhost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach