zielu564 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Witam, Mam problem z utworzeniem strony www na VPS z panelem HyperVM. Utworzyłem domene w DNS > AddDNS i co dalej? Jak chce wpisać w przeglądarce q-rp.net to mi wyskakuje " Nie odnaleziono adresu. Firefox nie może odnaleźć serwera www.q-rp.net." Więc myślę że wy mi pomożecie. Mam panel LxAdmin zainstalowany ale nie wiem jak sie nim obsługiwać;/. Proszę o pomoc! Pozdrawiam Zielu564 Ps. Jeżeli w złym dziale proszę przenieść.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 witam, Np. dlatego, że nie udzielił Pan odpowiedzi na naszego maila odnośnie serwerów DNS na jakie ma być oddelegowana domena, zatem do czasu odpowiedzi na niego cała procedura została zatrzymana. Proszę skontaktować się z BOK serwerów VPS. Pozdrawiam, Marek Bajerski HitMe.net.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielu564 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Ale ja odpowiedziałem na tego maila i czekam już tydzień a wy nic więc wie pan MUSZE MIEĆ TO NA TERAZ ! ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach