MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Tia... końcówka jak zwykle najlepsza, relaksacyjnie Co z Pawłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 My z Edartem odpowiednie tempo zarzuciliśmy ;P Nie ma co ;P Ale przynajmniej pożadnie się napiliśmy xD Pozdrowienia Dla Edarta( pewnie go nie będzie już znami bo go żona zabiła ) czoobka( potrenuj jeszcze ) Adrianowi ( za pokazanie lokalu późniejszego i tam zabawe w nim ) Koleżance Monice która w czwartek wyjeżdza na długo z Polski ;( P.S Linuxa zabije za przerwanie mi randki ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Panowie moze podpiszecie zdjecia imionami badz nikami z WHT ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Panowie moze podpiszecie zdjecia imionami badz nikami z WHT ? To nie fotka.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 My z Edartem odpowiednie tempo zarzuciliśmy ;P Nie ma co ;P Ale przynajmniej pożadnie się napiliśmy xD Pozdrowienia Dla Edarta( pewnie go nie będzie już znami bo go żona zabiła ) czoobka( potrenuj jeszcze ) Faktycznie tempo bylo zabojcze Nie pytajcie co robilem po wyjsciu z busa (autobus, ktory zaplanowalem dziwnym trafem nie poczekal na mnie) Nastepnym razem zrobcie mi miejsce z dala od kiska, ja Was blagam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Z wypowiedzi wynika, iż to jakieś "patologiczne" spotkanie było! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Co ty gadasz na początku dobrze Ci szło reprezentowałeś wysoki poziom ;P . Nawet młody dobrze się trzymał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Co ty gadasz na początku dobrze Ci szło reprezentowałeś wysoki poziom ;P . Nawet młody dobrze się trzymał Nom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Nie chodzi o to jak sie zaczyna, ale jak sie kończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 raczej jak wychodzi :PPP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 a co z "maskotka" @kisiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Maskotka jest w trakcie korespondowania ze mna i mam nadzieje że ją odzyskam ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Maskotka jest w trakcie korespondowania ze mna i mam nadzieje że ją odzyskam ;D hehe - powodzenia ... a co z druga "maskotka wht"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Założe się że kisiek jest w tej białej koszulce pije warke i randkuje z tą dziewczyną bo na tych pierwszych zdjęciach już spał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 NVu ja piwa w re nie piłem ;P tylkó wódeczka a wszyscy co byli przy stole oprócz sopotu bo spał ;P to byli świadkami jak numere telefonu załatwiłem ;P . Fajna dziewczyna Edart nawet bajerował na to swoje 22 ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Założe się że kisiek jest w tej białej koszulce pije warke i randkuje z tą dziewczyną bo na tych pierwszych zdjęciach już spał Przegrałeś, stawiasz dedyka w livenecie. Buhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Z wypowiedzi wynika, iż to jakieś "patologiczne" spotkanie było! hehe, a u nas jak bylo? ... Kto biegal bo kierunki na PKP zgubil... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 I żadnego komcika na blogu nawet nie zostawiacie A chmuri tak chciał mieć większy ruch w swojej domenie xD kisiek - napisz mi na PW swoje GG. Bo nie wiem jak się zakończyła przygoda z marynarzem z sopotu i jak się "spało" w hostelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 I żadnego komcika na blogu nawet nie zostawiacie A chmuri tak chciał mieć większy ruch w swojej domenie xD kisiek - napisz mi na PW swoje GG. Bo nie wiem jak się zakończyła przygoda z marynarzem z sopotu i jak się "spało" w hostelu. @kisiek - dokladnie pytalem o to kilka postow wyzej ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Dobra powiem publicznie ;P wracajac Z Adrianem i Sławkiem z baru koło 7 chcieliśmy isc na sniadanie do maca ale był jeszcze zamknięty To poszlismy zobaczyc Co sopot robi Co się okazało nie spał .... Żywy był myślacy .... i nawet w macu nam frytki zjadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Dobra powiem publicznie ;P wracajac Z Adrianem i Sławkiem z baru koło 7 chcieliśmy isc na sniadanie do maca ale był jeszcze zamknięty To poszlismy zobaczyc Co sopot robi Co się okazało nie spał .... Żywy był myślacy .... i nawet w macu nam frytki zjadł hehe, może już dojechał, jak widać żyję , żona nie zabiła impreza super, ci co nie byli albo nie wytrzymali do rana niech żałują Kisiek nie zapomnij że tylna łapa i jeden róg od maskotki jest mój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 blumsien ma w łeb od razu za to że te zdjęcia są na jego domenie a nie na mojej na następnym meetingu stawia 1 piwo dla każdego co jest na zdjęciu a po drugie zobacz sobie na twój awatar z niego wynika że miałeś być wyższy i lepszej postury a tu MAMY CIE najlepsza była konwersacja na końcu jak do re wróciliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Hmm zabawa musiała być niezła skoro ok. 24 dzwoniliście do mnie. NIestety z Linuxem nie mogłem się dogadać, dopiero Adrian interweniował :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Ja bym chciał tylko prosić o nie umieszczanie zdjęć na których byłem w stanie tragicznym. Chodzi konkretnie o moment w którym poszedłem do WC zwrócić piwo i mnie sen zmulił. To się absolutnie nie nadaje na jakąkolwiek publikację. To w sprawie publikacji zdjęć... Jakby nie było tłukłem się 700 km w jedną stronę i nie żałuję. Prawie wszystko pamiętam, nawet to jak mnie z ziemi we dwóch czy trzech zbieraliście bo mnie zaczęło cholernie rzucać na puszczenie pawia. Nie DDoS umysłu a właśnie żołądek był najgorszym uczuciem. Mam nadzieję że swoim zachowaniem nikogo nie uraziłem i nikt nie poczuł się zażenowany. Jeżeli tak to przepraszam. Następny meeting bym prosił nieco bliżej co by mógł mnie ktoś z moich lokalnych odebrać lub żeby mógł mnie ktoś pod dom zaprowadzić/ przytaszczyć. Chciałbym z tego miejsca podziękować 3 kompanom którzy załatwili mi nocleg i załatwili wszystkie związane z tym sprawy. Dzięki temu cały i bezpieczny jestem i przespałem najgorszy moment. Jakbym się kazał zanieść do pociągu to cholera wie czy bym dojechał cały i z manelami typu portfel komórka dokumenty... Jeszcze raz dzięki za poważne podejście do sponiewieranego ,,marynarza" z Sopotu Ogólnie co do meetingu to jestem zadowolony, była bycza zabawa (ze mną zawsze jest pełno śmiechu jak sie nawale i najlepiej jest mnie szybko położyć spać na boku - mniejsze odruchy na pawiowanie). Mam nadzieję że na kolejny meeting także wpadnę (o ile będę jeszcze mile widziany) ale góra 3 piwa a nie 5 bo skutki wiadomo... Nie bardzo się orientuje kto był kim. Kto mnie zaniósł do tego hostelu/ mostelu i kto potem przyszedł mnie zobaczyć czy żyję. Jeszcze raz dzięki chłopaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 No, masz szczęście Bo jeszcze się rzucałeś, że zabraliśmy Tobie komórkę, dokumenty, portfel, itp Co do zdjęć - niestety mam tylko 1 kompromitujące, które nie zostało upublicznione spokojna głowa! Sprawdź skrzynkę SMS, bo wysłaliśmy także wiadomość po północy do Twojej mamy aby się nie martwiła. No i policz ilość guzów na głowie, bo kompanii niosąc Cię do hostelu zaliczyli parę latarń xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach