chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Po niżej prosił był o wasze wrażenia i opinie na temat wczorajszego/dzisiejszego spotkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 już już czekam na foty od blumsiena kisiel..... edit nie mogę tego pojąć jak można mieszkać w jednym mieście pisać posty na jednym forum co się okazuje mieszkać na jednej dzielnicy i się nie znać brawo dla blumena i kiska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 No jak sie wiecej siedzi na forum niz wychodzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 No to czekam na fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 No to czekam na jakieś foty z opisami kto kim jest heh, żartujesz? xD Ja uprzejmie proszę o nie podpisywanie zdjęć. Trzeba było być na meetingu to byś wiedział kto jest kto . Kisiek chyba będzie kolejnym organizatorem spotkania . Wie ktoś o której skończył się meeting? Ja wyszedłem o 4:45 . P.S, dzięki za przybycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 heh, żartujesz? xD Ja uprzejmie proszę o nie podpisywanie zdjęć. Trzeba było być na meetingu to byś wiedział kto jest kto . Kisiek chyba będzie kolejnym organizatorem spotkania . Wie ktoś o której skończył się meeting? Ja wyszedłem o 4:45 . P.S, dzięki za przybycie. Za cenzurować zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 heh, żartujesz? xD Ja uprzejmie proszę o nie podpisywanie zdjęć. Trzeba było być na meetingu to byś wiedział kto jest kto . Kisiek chyba będzie kolejnym organizatorem spotkania . Wie ktoś o której skończył się meeting? Ja wyszedłem o 4:45 . P.S, dzięki za przybycie. Jak zadzwoni i mnie zaprosi to przyjadę . Oczywiście że zdjęcia będą podpisane.....nie wiem czym ale będą No nie wiem jak to wpłynie na wizerunek firm ale najlepiej i tak wychodziła ekipa z sopotu Dokładnie nie wychodziła tylko wynosiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Ja wam powiem o której się to skończyły chwile przed 7 bo lokal juz całkowicie zamykali .... to Do maca na śniadanie zobaczyć co z Sopotem i do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Nie zdążyłem się z Adrianem pożegnać bo gdzieś poleciał już na tańce i swawole Kisiolu ile wlachowiaczków jeszcze poszło ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 No właśnie my z Adrianem na tych tańcach byli .... boże kamizake .... truskawki .... piwa .... to sie nazywa koniec imprezy w dobrym stylu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Box 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Siemano! zdjęcia ode mnie są TUTAJ- niepodpisane, nieocenzurowane, rzec można- dziewicze to zaszaleliście mnie już niestety druga noc z rzędu skutecznie zachęciła do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 No właśnie my z Adrianem na tych tańcach byli .... boże kamizake .... truskawki .... piwa .... to sie nazywa koniec imprezy w dobrym stylu ... Wspomnij kto za to płacił, buaha.. //Edit, nawet nie zdążyłem pobrać fotek a mirror padł ;f. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Box 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 A tak działa? jeśli tak to później trzeba usunąć literkę 'z' z tar.gzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Teraz tak, leci mi max. ~150KB/s. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Nie rozumiem czego tutaj się bać kto jest kto na zdjęciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Co do podpisow to sie jakos tak przyjelo ze zdjecia nie sa podpisywane po spotkaniach WHT. Tak na marginesie te dwie kobiety co udalo mi sie wychwycic na zdjeciach to tez uzytkowniczki WHT? Bo ja lekko nie w temacie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 a Adrian i irlandczyk płacił ;P ciekawe Czy Sławka żona już zabiła czy jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mr Box 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Co do podpisow to sie jakos tak przyjelo ze zdjecia nie sa podpisywane po spotkaniach WHT. Tak na marginesie te dwie kobiety co udalo mi sie wychwycic na zdjeciach to tez uzytkowniczki WHT? Bo ja lekko nie w temacie ... Ani jedna nie jest z WHT jedna jest z PiO, a druga to moja znajoma, którą akurat spotkaliśmy na meetingu Ktoś wie, jak nasz marynarz żyje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Bylo lux, szkoda ze musialem sie zbierac dosc szybko Ale przy tempie ktore narzucili Edart z Kiskiem to i tak wylazlem na gumowych nieco nogach. Jeszcze raz bardzo dzieki i do nastepnego mam nadzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Skomentuje to spotkanie staropolskim: ROTFL :] Extra było! Marynarza z Sopotu ogłosiłbym maskotką spotkania/wht :] (ciekawe czy i jak dopłynął do domu xD, bo raczej nie na własnych gumowatych nogach xD) Dziękuję za spotkanie, Adrianowi dziękuję za "firmowe piwo" - było smaczne http://files.propl.eu/pliki/Obrazki/zdjecia.tar.gz - tutaj macie zdjęcia co zamieścił Mr Box http://files.propl.eu/pliki/Obrazki/BlueMan-pl.zip - a tutaj moje zdjęcia. Właściwie wszystkie. Oprócz jednego - jak sopot klęczy na zewnątrz baru nie nadawało się do publikacji http://www.blueman.pl/zycie/id892-spotkanie-wht-krakow.html - moje krótkie streszczenie spotkania, a w nim skompresowane mniejsze zdjęcia dla osób, które nie chcę ściągać od razu całej paczki :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Zdjęcia super, tylko przy paczce BlueMan.pl.zip wywala 500 . btw; "Host is down?" ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Już - poprawiłem :] Można ściągać całą paczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Nie było gadżetów Myślałem że ktoś dla mnie dedyka przytaszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Hi ! O widze ze koledzy calkiem fajnie sie bawili Czy duzy kac był ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Mi się do teraz heftać chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach