djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Witam Interesuje mnie zakup serwera dedykowanego w cenie do 350zł brutto miesięcznie. Lokalizacja dowolna, podstawowa konfiguracja w cenie , dodatkowo panel DA czyli praktycznie gotowy do korzystania Parametry to wiadomo im większe tym lepsze ale w w/w cenie. Zależy mi na polskim pośredniku oraz jeśli to możliwe małej lub darmowej aktywacji maszyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 procesor E7400 ram 4 GB dysk 1 x 250 GB Transfer m-c 500 gb Przepustowość 100 Mbit/s Lokalizacja Polska-krk 304 zł netto / 370 zł brutto Instalacja 1 zł ? tylko z umową dzierżawy serwera na rok (opłata za serwer miesięczna) jesteś zainteresowany ? Pobierz umowę i prześlij do nas. (umowa) Instalacja bez umowy na 12 299 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2009 dla mnie 350zł to nie jest o 20 zł więcej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2009 Może oferta Webh.pl ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2009 wiesz przeglądałem wszystkie oferty ze spisu przygotowanego przez nvu . widziałem też ofertę webh.pl ale koszty instalacji ... wiadomo że jest to jednorazowa opłata no ale jednak jest . Zobaczymy czy może Pan z webh.pl wypowie się w tym temacie lub też pojawi się jakaś oferta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2009 http://livenet.pl/dedykowane_expert.htm DA z tego co się orientuje jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 coś jeszcze się znajdzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lirek 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 A sprawdź może ofertę webperoni.de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 hmmm zależy mi na polskim pośredniku a serwer może być byle gdzie , poza tym ta strona co podałeś nie działa więc dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 ovh, z tym ze serwer do 350 zl maja oplate instalacyjna, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Kimsufi.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Może oferta: http://najdmen.pl tylko że instalacja wysoka http://najdmen.pl/index.php?adminpanel=planded&id=16 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McSlaves 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 @UP. Tak, koszt instalacji duży, ale za to jaka jakość. P.Paweł odpowiada na e-maile w przeciągu 5-10 minut Często bywa na Gadu i z wielką chęcią udziela pomocy technicznej swoim klientom. Szeroki i profesjonalny zakres usług. Naprawde polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Proszę sprawdzić skrzynkę pw Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 mogę przedstawić tutaj wszystkie otrzymane oferty również te otrzymane na PW ? nie chce "wpaść w bagno" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Może oferta:http://najdmen.pl tylko że instalacja wysoka http://najdmen.pl/index.php?adminpanel=planded&id=16 W przypadku podanej przez Ciebie pozycji nie ma opłaty setup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 mogę przedstawić tutaj wszystkie otrzymane oferty również te otrzymane na PW ? nie chce "wpaść w bagno" Z naszej strony nie ma żadnego problemu Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati010 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 To niech napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Oferta webh.pl Intel Dual Core e5200 / 2GB ramu / 80GB HDD / 300GB transferu Opłaty: 99zł brutto instalacja, 219zł brutto miesięczne utrzymanie Oferta najdmen.pl AMD Athlon 64 3700+/ 1GB ramu / 2 x 160GB HDD / 1000 GB transferu Opłaty: 0zł instalacja , 190 zł + 39 zł panel DA livenet.pl AMD Athlon X2 4600+ / 2 GB ramu / 2 x 160 GB SATA II HDD / 750 GB transferu Opłaty: 0zł instalacja , 289 PLN brutto ncgroup.pl 2 x Intel Xeon 2,8 Ghz / 2GB DDR ramu / 2x 73GB, SCSI, 15000rpm, RAID 0,1 HDD / 500 GB transferu Opłaty: 1zł netto / 199 zł netto miesięcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 No proszę zapomniałem o DA U nas jest to koszt 15zł brutto miesięcznie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2009 Do oferty webh.pl dodajemy +2GB ramu gratis . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 ciekawie ale chodzi mi też np o ogólną pomoc, serwerownia , opinia firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 przepraszam ale nie moge edytować postów mam rozumieć że do oferty webh.pl dostaje 2 GB ramu gratis czyli 4 GB w tej cenie = 234 zł brutto z DA ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 Przecież Sebak jasne napisal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2009 oferta webh.pl przebiła wszystko dzięki za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach