tHo 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Witam Szukam darmowego hostingu: -transfer bez limitu (albo z duzym limitem) -pojemnosc conajmniej 200MB -ulokowany gdzies w Europie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 W sumie zależy pod co, bo raczej nic poważnego nei wkłąda się na darmówki. to ziddio.pl od @scz moze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tHo 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Głownie chodzi o sciaganie plikow z gry counter strike tzw. fast download.. Mapy, modele itp. Liczy sie to z tym, ze nie moze byc ograniczenie wielkosci pliku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lukrec 0 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Skontaktuj się z GG: 4980978 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 to ziddio.pl od @scz moze ? Już niedługo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2009 Już niedługo A wiem wiem czytałem :-) Ale jak ktos to kupi to raczej nie po to żeby wyłączyć czy zrobic płatne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tHo 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 Moze mi ktos jeszcze cos polecic? Plik conajmniej ograniczenie 7mb .. transfer no limit albo DUZE ograniczenie.. Conajmniej 200mb pojemnosci.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 No za darmo to chyba już dawno umarło... Nie lepiej wydać parę groszy? http://xxl-web.com/fileserver/index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tHo 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2009 O to chodzi, ze place za inne rzeczy duzo pieniedzy Kazdy grosz to teraz strata 50GB miesiecznie mi juz nie wystarcza :| jakies 100GB przydaloby sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach